Ramazan'da herkes ne yediğini bilecek!

Keskinoğlu’nun %100 göğüs etinden ürettiği yeni ürünü Bembeyaz Şarküteri Grubu ile sofralar Ramazan’da, katkısız ve sağlıklı iftariyeliklerle donanıyor...

Ramazan'da herkes ne yediğini bilecek!
Gıdavitrini - Keskinoğlu’nun %100 göğüs etinden ürettiği yeni ürünü Bembeyaz Şarküteri Grubu ile sofralar Ramazan’da, katkısız ve sağlıklı iftariyeliklerle donanacak. Hem mideler hem de gönüller rahat edecek…

Sektörde 49’uncu yılını dolduran Keskinoğlu, tüketici ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği yeni ürünlerini pazara sunmaya devam ediyor. Piliç etinde 150 çeşit ürünü bulunan Keskinoğlu’nun yüzde 100 göğüs etinden ürettiği Bembeyaz Ürün Grubu’nda Beyaz Sosis, Beyaz Salam ve Beyaz Burger bulunuyor.

Hem mideler hem gönüller rahat etsin!
Tüketicinin bütçesel olarak en kolay ulaşabildiği, besin değeri ve protein oranı yüksek olan piliç etinden üretilen Keskinoğlu Bembeyaz Ürün Grubu, piliç eti ve çeşitli baharatların harmanlanması ile elde ediliyor. Hijyenik ortamlarda el değmeden üretilen ve merkez sıcaklığı 75°C‘ lik fırınlarda pişirilen ürünler yine el değmeden paketleniyor. İftar ve sahur sofralarına kısa zamanda lezzetli tatlar yaratmak isteyenler için ideal olan Keskinoğlu Bembeyaz ile pratik yemek hazırlamak artık çok daha kolay ve sağlıklı olacak. 

49 yıllık Keskinoğlu uzmanlığıyla, yüzde 100 piliç etinden üretilen Bembeyaz Ürün Grubu, 30-60 günlük raf ömrüyle satışa sunuluyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52