Dr. Oetker'e 'Yılın Ekibi' ödülü

Türkiye Kalite Derneği tarafından kuruluşların kalite yönündeki çabalarının özendirilmesi ve ödüllendirilmesi amacıyla her yıl düzenlenen yarışma sonuçlandı.

Dr. Oetker'e 'Yılın Ekibi' ödülü
Gıdavitrini - Türkiye Kalite Derneği İzmir Şubesi tarafından 12 yıldır düzenlenen, ülkemizde ve Ege Bölgesi'nde kalite bilincinin yükseltilmesi ve yaygınlaştırılması, kuruluşların kalite yönündeki çabalarının özendirilmesi ve ödüllendirilmesi amacıyla her yıl düzenlenen yarışma, bu yıl da gerçekleştirildi.

"Kal-Der Ekipte Mükemmellik Modeli" ile kuruluşların, kendi süreçlerinde iyileştirmeye açık alan olarak belirledikleri konularda yaptıkları ekip çalışmalarının değerlendirildiği, özel sektör dalında "Yılın Başarılı Ekibi Büyük Ödülü’nü” Dr. Oetker Gıda Sanayi T.A.Ş’nin Üretim Bölümü çalışanlarından oluşan “Kazandibi” isimli ekip aldı!

Kazandibi Ekibi, çalışmasında temel olarak işletmede yapılan ‘Temizlik ve Haftalık Bakım Süreleri’ konusunda optimizasyona dayalı bir proje ile zaman iyileştirmesi ve maliyet kazancı sağladı. Bu süreçte Dr. Oetker bünyesinde uygulanmakta olan TPM sisteminin temel prensipleri uygulandı. Ön hazırlık işlemlerinin devreye alınması ve doğru zamanlama süreci, ekibin başarıya ulaşmasında büyük rol aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52