Feast balık işine girdi

Dondurulmuş gıda sektörünün öncü ve yenilikçi markası Feast, Ege’den Balık Yemekleri serisi ile Ege’nin mis kokulu lezzetlerini sofralara taşıyor.

Feast balık işine girdi
Dondurulmuş gıda sektörünün öncü ve yenilikçi markası Feast, Ege’den Balık Yemekleri serisi ile Ege’nin mis kokulu lezzetlerini sofralara taşıyor. Fırında ya da mikrodalga fırında çok kısa sürede hazırlanan yeni seri; Patatesli Levrek, Limonlu Çipura, Levrek Buğulama ve Balık Köftesi çeşitlerinden oluşuyor.
Türkiye’nin en büyük entegre dondurulmuş gıda tesislerine sahip olan Feast, kalite ve uzmanlığı buluşturduğu yenilikçi lezzetlerle her yemeği ziyafete dönüştürmeye devam ediyor.
Yoğun iş hayatından dolayı mutfağa zaman ayıramayan lezzet tutkunları için sağlıklı bir alternatif olan Ege’den Balık Yemekleri Serisi, balık ve sebzelerin en tazesini usta ellerde lezzetle buluşturuyor.
Feast’in Ege mutfağına özgü tariflerle lezzetlendirilen “Ege’den Balık Yemekleri Serisi” için, Türk tüketicisinin en çok tercih ettiği çipura ve levrek balıklarının en iyisi Bodrum koylarından özenle seçildi. En taze Feast sebzeleri Ege dağlarının mis kokan otları, baharatları ve yöreye has zeytinyağı ile harmanlandı.
Feast uzmanlığı ile hazırlanan serinin bir üyesi olan Balık Köftesi ise çocuklara sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmanın en pratik ve eğlenceli yolu olarak dikkat çekiyor.
“Fırınlanabilir” özel kabında sunulan enfes yöresel balık yemekleri; kokusuz, kılçıksız, ayıklama derdi olmadan zahmetsiz biçimde Ege’nin tazeliğini ve sağlığını sofralara taşıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52