Ege Bal’ın çocuklara özel ürünü piyasalarda

Ürün yelpazesine son olarak çocuk balını ekleyen Ege Bal, çocuklara balı sevdirmek konusunda oldukça iddidalı.

Ege Bal’ın çocuklara özel ürünü piyasalarda
Ürün yelpazesine son olarak çocuk balını ekleyen Ege Bal, çocuklara balı sevdirmek konusunda oldukça iddidalı. Ürünleri sevilen çizgi karakterlerin resimleriyle süslenen küçük ambalajlarda tüketiciyle buluşturan firma, çocukların hem damak tadına hem de hayal dünyasına sesleniyor.

Bal ve zeytinyağında dünya markası olma hedefiyle çalışan Ege NKM Gıda, çocukları çok sevindirecek bir ürünü hayata geçirdi.  “Ege” markalı ürünleriyle bal ve zeytinyağında geniş bir ihracat potansiyeli yakaladıklarını söyleyen Ege NKM’nin sahibi Nedim Kalpaklıoğlu, “Bu ürünlerimizi son olarak bu ay başında Türkiye’nin en köklü fuarı olan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda sergiledik. Tüketicilerin en yoğun ilgi gösterdiği fuarların başında geldiği için İEF’de aldığımız tepkileri çok önemsiyoruz. Çocuklar için ürettiğimiz yeni bal serisi tüketicilerden büyük begeni topladı. Çok olumlu tepkiler aldık” dedi.

Güvenli gıda için analizlerimizi aksatmıyoruz
Katıldıkları etkinliklerde aileleri gerçek bal ve balın çocuk gelişimini nasıl etkilediği konusunda bilgilendirdiklerine dikkat çeken Kalpaklıoğlu, “İnsanların bal hakkında bilinçlerinin giderek artığını görmek bizi sevindiriyor. Bal önemli bir konu. Biz güvenli üretim konusuna büyük bir hassasiyet gösteriyoruz. Balımızı ‘güvenli gıda’ standartları için tam toplam 62 analizden geçirdikten sonar tüketicilere sunuyoruz. Tüketicilerimizin ve çocukların sağlığı bizim için çok önemli” diye konuştu.

Çocuklara balı sevdirmeyi amaçlıyoruz
Çocuklar için özel olarak ürettikleri malların ambalajlarında Trans Formes, My Little Ponny gibi çizgi karakterlerin bulunduğunu anlatan Kalpaklıoğlu, “Çocukların sevdiği karakterlerle küçük tüpler şeklinde amblajlanan ürünlerimizle onlara balı daha çok sevdirmeyi, tüketimini artırmayı hedefliyoruz. Ürünlerimizi güvenli gıda konusunda duyarlı olan Türk tüketicisinin hassasiyetine uygun olarak hazırlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ege markalı bal ve zeytinyağlarını iç ve dış pazarlarında bilinirliğini artırmak için çalışmalar yaptıklarını da değinen Nedim Kalpaklıoğlu, çiçek, çam, ginseng, kekik, tarçın, yayla, balları ile zeytinyağı ve çocuk balı gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip olduklarını vurguladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52