Dr. Oetker'den üç yeni lezzet

Dr. Oetker Wolke serisinini tüketicinin beğenisine sundu. Seride çikolatalı, limonlu ve vanilyalı olmak üzere 3 çeşit kek bulunuyor...

Dr. Oetker'den üç yeni lezzet
Dr. Oetker Wolke serisinde Çikolatalı, Limonlu ve Vanilyalı olmak üzere zengin içerikli, birbirinden lezzetli 3 çeşit kek bulunuyor:
Çikolatalı Wolke, lezzetini içeriğindeki bol kakao ve özel çikolata parçalarından alıyor, böylece çikolata tutkunları için vazgeçemeyecekleri bir lezzet ortaya çıkıyor.
Limonlu Wolke, limonlu kek sevenler için tasarlanmış olup yiyenlere ferah duygular veriyor. Ayrıca pakette yer alan limonlu glazür tarifi ile de sunulabiliyor.
Vanilyalı Wolke, zengin içeriğini ve mis gibi kokusunu bu ürüne özel vanilya ekstraktından alıyor.
Bu kekleri yiyenler, hafif ve yumuşaklıklarından ötürü tadına doyamıyor, bir dilim bir dilim daha diyerek, damaklarında eriyip giden bu lezzeti unutamıyorlar.
Dr. Oetker Wolke kek karışımı paketlerinin içerisinde, özel un karışımının yanı sıra pişirme kağıdı ve süsleme için pudra şekeri bulunuyor. Dışarıdan sadece yumurta, süt ve margarin eklenerek hazırlanan Wolke kekler, arzuya göre süt ve margarin yerine 200 ml krema eklenerek de hazırlanabiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52