Dr. Oetker’den Çikolatalı Fındıklı Sos!

Sos çeşitlerine bir yenisini daha ekleyen Dr. Oetker, Çikolatalı Fındıklı Sos ile tüketicilerini alternatif lezzetler ile buluşturmaya devam ediyor.

Dr. Oetker’den Çikolatalı Fındıklı Sos!
Tüketicilerin özlemle bekledikleri Dr. Oetker Çikolatalı Fındıklı Sos, yoğun çikolata tadı ve fındık parçaları içermekte.
Vanilyalı, Meyveli, Çikolatalı ve Bitter Çikolatalı Sos çeşitlerine bir yenisini daha ekleyen Dr. Oetker, Çikolatalı Fındıklı Sos ile tüketicilerini alternatif lezzetler ile buluşturmaya devam ediyor. 500 ml süt kullanılarak pratik bir şekilde hazırlanan ürünün ambalajının arka yüzünde birbirinden farklı tarifler de bulunuyor.
Sıcak olarak kullanılabildiği gibi, soğuk olarak da puding, muhallebi, dondurma, parfe gibi tatlılar; meyve salataları, kek, tart ve pastalarda da kullanılabiliyor.
Dr. Oetker ürünleri, tarifleri hakkında bilgi almak isteyenler veya hazırlama/pişirme ipuçlarına, püf noktalarına ulaşmak isteyenler 0 800 / 415 98 04 no’lu Ücretsiz Danışma Hattı’nı arayabilir veya www.droetker.com.tr Internet adresine başvurabilirler.
Dr. Oetker, marka imajını “En iyi lezzet ve kalite” odaklı oluştururken, sloganını “İşin Özü Kalitedir.” olarak belirlemiştir. Tüketicilerin isteklerini en iyi şekilde yerine getirmeyi kendine ilke edinen Dr. Oetker, hammaddelerin seçimini büyük bir titizlikle yapmakta ve üretimin her aşamasında özenli kalite kontrol çalışmaları gerçekleştirmektedir. Değişen tüketici ihtiyaçları ve damak zevklerine göre ürün portföyünü genişleten Dr. Oetker, tüm tarif denemelerini üretim tesislerindeki modern Deneme Mutfağı’nda, ev ortamı koşullarında hazırlamaktadır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52