Doygun'dan 'bütçe dostu' yeni lezzetler

Türkiye’de tam taneli tahıl ekmeğinin ilk üreticisi olan Doygun Ekmek, şimdi de Dost Ürün Grubu’nun yenilenen yüzü ile karşınızda...

Doygun'dan 'bütçe dostu' yeni lezzetler
Türkiye’de tam taneli tahıl ekmeğinin ilk üreticisi olan ve sektöre vitamin ilaveli light ekmek, gözeneksiz tost ekmeği, katkısız ekmek gibi inovatif ürünler kazandıran Doygun Ekmek, şimdi de Dost Ürün Grubu’nun yenilenen yüzü ile karşımızda. Taş fırında özel olarak üretilen tam buğdaylı ekmek, çok tahıllı ekmek ve köy ekmeğinden oluşan Dost Ürün Grubu’ndaki tek yenilik yenilenen ambalajı da değil. Satış fiyatı adedi 2,55 TL ile 2,85 TL arasında olan bu ekmekler, şu an 1,95 TL’lik özel fiyatıyla dikkat çekiyor. Ekmekte kalite arayan ve sağlığına özen gösterenlerin tercihi olan Doygun’un taş fırından çıkan Dost Ürün Grubu ekmekleri yenilenen yüzü ve yeni fiyatıyla raflardaki yerini aldı.

Doygun’un Dost ekmeklerinin yeni ambalajında, başak formundaki insan figürleri göze çarpıyor. Anne, baba ve çocuk figürlerinin yani ailenin bir araya getirilmesi ile oluşturulan başak sembolü, bir yandan bereketi ve doyuruculuğu temsil ederken diğer yandan sevdiklerinin sağlığına dikkat edenlere sesleniyor. Doygun Ekmek’in düşük yağ içeren Dost Ürün Grubu ekmekleri, kalp ve damar sağlığının korunmasına yardımcı oluyor. Bitkisel kaynaklı hammadde içeren Dost ekmekler vejeteryan beslenme için de uygun.

Taş fırında özel olarak üretilen Dost Ürün Grubu’nda üç çeşit ekmek bulunuyor. Şeker ve kalp damar hastalıklarına karşı korunmaya yardımcı olan ve yüksek lifli olması sebebiyle sindirimi kolay tam buğdaylı ekmek, tahıl severler için çok tahıllı ekmek ve geleneksel lezzetlerden vazgeçemeyenlere özel köy ekmeği sağlığına özen gösterenlerin beğenisine sunuluyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52