Geçmişten bugüne taşınan şıklık

Ünlü İtalyan tarzını her ürününe yansıtan De’Longhi, Icona Vintage Serisi ile mutfaklara stil katıyor.

Geçmişten bugüne taşınan şıklık
Seçkin ve sofistike tasarımı ile dikkat çeken Icona Vintage Serisi dekorasyona özen gösterenlerin ilgi odağı olacak.

De’Longhi Icona Vintage Serisi İtalyan tarzı yaşamı, şıklığı ve tasarımı simgeleyen ikonlardan ilham aldı. Dikkatlice seçilmiş materyalleri, şık krom dokunuşları ve seçkin detaylarıyla dikkat çeken Icona Vintage, 5 özel renk seçeneği ile  mutfaklarınızda kendi tarzınızı yaşatmanızı sağlıyor.

De’Longhi kahve makinası, su ısıtıcı ve ekmek kızartma makinasından oluşan Icona Vintage Serisi’ni; geçmişten bugüne klasikleşmiş, diğer bir deyişle ikonlaşmış objelerin kalite ve değerini anlatan Vintage kavramı ve İtalyan tasarım şıklığıyla yorumladı.

Icona Vintage Serisi’nden mat ve kadife siyah kaplama dış yüzeyi, deri düğmeleri, ve ahşap rengi detayları ve eşsiz şıklığa sahip Storica ile eski zamanlardaki seçkin yaşamların zarafetini yansıtan, doğal, mat ve yumuşak dokulu, bronz rengi kaplama ve şık parlak krom detaylarıyla Etnica; seçkin, sofistike ve retro tarzı dekorasyon tutkunlarıyla buluşturuyor.

Krem ve maun rengiyle zarif çizgilerin eseri Dolce Vita, pastel tonlarıyla evinize İtalyan esintisini getirirken zeytin ağaçlarının doğal kahverengi ve yeşil tonlarından ilham alınarak tasarlanan Olivia Serisi rahatlık ve ferahlık hissini mutfağınıza taşıyor.
Parlak gök mavisi metal kaplama ve kahverengi dokulu detayları ile İtalyan tasarımcıların denizin mavi tonlarından esinlenerek hayata geçirdiği Anita ise evinizin içinde adeta bir deniz havası oluşturuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52