Gaggenau Eurocucina Fuarı'nda

Milano’da düzenlenen Eurocucina Uluslararası Mutfak Mobilyaları Fuarı, bu yıl, bir kez daha görkemli bir Gaggenau sunumuna sahne oluyor.

Gaggenau Eurocucina Fuarı'nda

Mükemmelleştirilerek ev mutfaklarında profesyonel standartta ileri teknoloji ile heykelsi tasarımı bir araya getiren Vario 400 ocak serisi, orijinal bir ortamda vitrine çıkarken markanın gerçekleştireceği sunumda da başrolü alıyor. Lüks mutfak aletleri sektörünün en önemli markası Gaggenau’nun, Milano’da gerçekleştirilen Eurocucina 2012 Uluslararası Fuarı’na özel tasarladığı standı, değerli hammaddelerin, diyagonal olarak konumlandırılan iki çelik ve ahşap küpten oluşan cömert mimarinin içine yerleştirilmiş bir başyapıta dönüşümünü gözler önüne seriyor. Çelik küp, Vario 400 ocak serisinin baskın malzemesi olan paslanmaz çeliğe adanıyor. Çaprazlamasına karşısında bulunan ve kuruluşun orijinalliği ve mirasını simgeleyen ahşap küp ise serinin ulaştığı mükemmelliğin ilk elden deneyimlenmesi için işbaşındaki yeni ev cihazlarının arka planında duruyor. Burada, en seçkin malzemeler enfes yiyeceklere dönüştürülüyor.

Gaggenau Dünya Başkanı Sven Schnee, “Sunumumuzdaki bu iki paralel dünya, ziyaretçilere ilham vermek amacıyla tasarlanmış bir mimari, kültürel ve mutfak ambiyansı yaratıyor” diyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52