Emsan’dan “Nostalji” rüzgarı

Emsan, özel tasarımı “Nostalji Tencere Seti” ile mutfaklarda nostalji rüzgarı estiriyor. Lezzeti 3’le çarpan Tri-Ply teknolojisiyle de benzersiz bir kullanım sunan Emsan Nostalji, mutfakların yepyeni gözdesi.

Emsan’dan “Nostalji” rüzgarı
Eşsiz tasarımları kalitesiyle birleştiren Emsan, “Nostalji Tencere Seti” ile yörenizin yemeklerini mutfağınıza taşıyor. Eski dövme bakır tencerelerin farklı havasını üzerinde taşıyan Emsan nostalji tencereleriyle yapılan yemekler, yemeklerinize fırında pişen yemeklerin lezzetini veriyor. Ayrıca Emsan nostalji tencerelerinin içinde yer alan hacim ve seviye göstergesi de, kadınların mutfaklarındaki bir numaralı yardımcısı. Emsan lezzeti 3’le çarptı

Emsan, Nostalji tencere setinde yepyeni bir özellik de sunuyor. Tri-Ply teknolojisiyle Emsan nostalji tencerelerinin tüm yüzeyleri 3 farklı katmandan oluşuyor. İlk katman paslanmaz çelik dış yüzey, orta katman alüminyum ve en iç yüzey yine paslanmaz çelikten oluşuyor. Bu sayede tencerelerinizin kullanım ömrü uzarken tüm yüzeylere eşit dağılan ısı sayesinde yemekleriniz de çok daha kolay pişiyor. Lezzeti üçle çarpan bu teknolojinin yanı sıra Emsan nostalji tencerelerinin tabanı da 5 farklı katmandan oluşturuldu. Alüminyum ara katmanı ile ısı performansı hızlı ve eşit yayılırken, her türlü ocakta rahatlıkla yemek pişirebilir ve yemeklerinizde en iyi sonucu elde edebilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52