Emsan Olivin’le hızlı yemekler

Emsan Olivin düdüklü tencere, güvenli açma kapama özelliğinin yanı sıra lezzetine doyulmayacak yemekleri çok kısa sürede pişirebiliyor. Hem de besin değerlerini kaybetmeden!

Emsan Olivin’le hızlı yemekler
Günün çoğunu mutfakta geçirmek istemeyenlere Emsan’dan müjde! Emsan Olivin düdüklü tencere’nin enerji kabsül tabanı pişirme süresini en aza indiriyor. Hem zamandan hem de enerji tasarrufundan kazanç sağlamanıza yardımcı olan Emsan Olivin düdüklü tencere, kadınların mutfaklarındaki tek tercihi. Hızlı pişirmenin yanı sıra 6 litre kapasiteli Emsan Olivin, yemeklerinizi buhar gücüyle pişirirken, yemeklerin besin değerlerinden hiçbir şey kaybetmemesine de olanak sağlıyor. Güvenli kullanım kolaylığı

Üstün özellikleri ve şık tasarımıyla göz dolduran Emsan Olivin, paslanmaz çelik gövdesi ile en düşük ısıda bile yemeklerinizi pişirebiliyor. Tek elle kolayca açılıp kapanabilen kapağı ve güvenlik mekanizmasıyla da güvenli kullanım kolaylığı sağlıyor. Dört farklı renk alternatifiyle sunulan (siyah, lila, mor, kırmızı) Olivin düdüklü tencere, tüm ocak türlerinde rahatlıkla kullanılabilirken, mutfakta harcayacağınız zaman da size kalıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52