De’Longhi ile doyumsuz kahve keyfi

Otomatik kahve makinesinde öncü De’Longhi’nin yepyeni ürünü “PrimaDonna S De Luxe” tam otomatik kahve makinesi, kahve keyfini dilediğiniz her an yaşamanızı sağlıyor.

De’Longhi ile doyumsuz kahve keyfi
Primadonna ile tek bir tuşa basarak istediğiniz kahveyi damak tadınıza göre hazırlayacak, kısa sürede doyumsuz kahve keyfinin tadını çıkaracaksınız.

De’Longhi PrimaDonna S De Luxe tam otomatik kahve makinesi, patentli sistemi sayesinde tek tuşla Espresso, Cappuccino, Caffe Latte ve Latte Machiato kahve lezzetinden istediğinizi damak tadınıza göre çok hafif, hafif, standart sert veya çok sert olarak hazırlama olanağı sağlıyor. Tek bir makineyle 5 çeşit kahve hazırlanabiliyor, televizyon izlerken ya da sevdiklerinizle yaptığınız sohbetlerde eşsiz tatlar sizinle oluyor. Ofislerde de kullanım kolaylığı sağlayan PrimaDonna ile sabah kahvenizle güne zinde başlayacak, akşam yorgunluk kahvenizle günü keyifle tamamlayacaksınız.   

Doyumsuz kahve keyfi yaşayacağınız PrimaDonna S De Luxe, sessiz kahve çekirdeği öğütücüsü ile 13 farklı kahve incelik ayarında kahve çekirdeklerini çekip, her zaman taptaze kahveler içmenizi sağlıyor.

Toz veya çekirdek kahve kullanma ayrıcalığı sunan De’Longhi PrimaDonna S De Luxe, kahve ve su miktarı ayarı ile istediğiniz fincan boyutunda kahve keyfi yaşamanızı sağlıyor. Çıkarılabilir demleme ünitesi sayesinde en zor ulaşılan köşeler bile rahatça temizlenip sizi uğraştırmıyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52