Altın Örümcek yarışmasında birinci oldu!

Altın Örümcek yarışmasının, Topluluk ve Sosyal iletişim kategorisinde Dr. Oetker’in www.mutfaktayiz.biz internet sayfası birinciliği aldı.

Altın Örümcek yarışmasında birinci oldu!

İnternet teknolojileri alanındaki projeleri ödüllendiren “Altın Örümcek” yarışmasının 10.su sonuçlandı. 34 farklı kategoride gerçekleştirilen yarışmada, Topluluk ve Sosyal iletişim kategorisinde Dr. Oetker’in www.mutfaktayiz.biz internet sayfası birinciliği aldı.

Dr. Oetker, kurumsal web sitesi www.droetker.com.tr ‘nin yanısıra, sosyal medyayı kullanan tüketicileri ile daha kuvvetli, aktif, hızlı ve doğru bir iletişim kurmak amacı ile 2010 yılının sonlarında www.mutfaktayiz.biz’i kurdu.
Yaklaşık 2 yıllık bir geçmişe sahip olan www.mutfaktayiz.biz, kolay kullanımı, renkli ve modern tasarımı, kullanıcı ile kurulan hızlı iletişimi, güvenli ve kontrollü yönetimi, gerçekleştirdiği kampanyaları, sürpriz aktiviteleri ve site içerisinde yer alan “Bir Bilene Sor” uygulaması nedeniyle, Dr. Oetker markasını seven ve aynı zamanda mutfak kültürüne önem veren, mutfakta yardıma ihitiyacı olan veya mutfakta maharetlerini sergilemek isteyen kullanıcılar tarafından hızla tanınmaya ve kullanılmaya başlandı. Kullanıcıların, kendi sorularına yanıtlar bulabilmeleri, gerek pratik bilgiler gerekse beslenme konularında paylaşımlar yapabilmeleri, sayfa üzerinden kendi bloglarını ve mutfak günlüklerini yönetebilmelerinin etkisiyle de üye sayısı her yıl bir önceki yılın iki katına çıkacak şekilde gelişti.

Dr. Oetker’in www.mutfaktayiz.biz kullanıcılarına yönelik sürpriz aktivitelerinden biri de geçen ay sonuçlandı; başlangıçtan bu güne tarif girerek en fazla puan alan kullanıcılar, “mutfaktayiz.biz şefleri” olarak, 12 Haziran 2012 tarihinde, Dr. Oetker tarafından İzmir’de ağırlandılar. 13 Haziran’da da Dr. Oetker fabrikasını ziyaret eden bu kullanıcılar, Deneme Mutfağın’da kendilerine ait bu özel tarifleri hazırlayıp sundular.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52