UKON'da başkan değişiyor

UKON Başkanı Faruk Kayar, 9 Ekim 2012’de düzenlenecek Olağanüstü Genel Kurul’da başkanlığa yeniden aday olmayacağını açıkladı.

UKON'da başkan değişiyor

Ulusal Kırmızı Et Konseyi Başkanı ve Namet Gıda A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Kayar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından çağrılan Olağanüstü Genel Kurul öncesinde yazılı bir açıklama yaptı. Kayar açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“iki yıla yakın bir süredir, kırmızı et sektörümüzün çatı kuruluşu olan Ulusal Kırmızı Et Konseyi (UKON) Başkanlığı görevini onurla yerine getirmekteyim. Bu süre içinde profesyonel deneyimim ve bilgi birikimimle sektörümüze elimden gelen en iyi şekilde hizmet etme gayreti içinde oldum. Ancak 9 Ekim 2012 Salı günü yapılacak UKON Olağanüstü Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden aday olmama kararı almış bulunuyorum.
Genel Kurul'da yapılacak olan yeni yönetim seçiminin bir “iktidar yarışı” şeklinde değil, bir “hizmet yarışı” olarak algılanması en büyük dileğimdir. Bu vesileyle yeni seçilecek başkan ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde üstün başarılar dilerim.
Değerli kamuoyuna saygıyla duyururum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52