Çay keyfine Öztiryakiler katkısı

Öztiryakiler, çay tüketimi konusunda, kaliteli içime destek sağlayabilmek için, farklı özelliklere sahip çay makineleri üretiyor...

Çay keyfine Öztiryakiler katkısı
Gıdavitrini - 1958’den beri endüstriyel mutfaklarda hazırlık, pişirme, saklama, taşıma ve servis ekipmanları ürün gruplarında 4500’ü aşkın ürün çeşidi ile mutfakların projelendirilmesi, imalatı, kurulması ve işletmeye açılmasına kadar tüm süreçlerde çözüm ortağı olan Öztiryakiler, geleneksel köklü alışkanlıklarımızdan biri olan “çay tüketimi” konusunda, kaliteli içime destek sağlayabilmek için, farklı özelliklere sahip çay makineleri de üretiyor.
Endüstriyel mutfak sektöründe dünyada bilinen en ileri uygulamalara ve üretim teknolojilerine sahip olan firmanın Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Tahsin Öztiryaki ile “çay” üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

* Türkiye’de çay sektörünün gelişimini nasıl değerlendiriyorsunuz?
* Çay bizim kültürümüze 19. yy.’da Osmanlı döneminde dahil olup kısa sürede hayatımızda vazgeçemediğimiz alışkanlıklarımızdan biri haline gelmiştir. Günümüzde, yapılan uluslararası araştırmalarda dünyada en fazla çay tüketen ülkeler arasında üst sıralarda yer alıyoruz. Ülkemizde ikram endüstrisi son yıllarda ciddi bir gelişim göstermektedir. Otel, restoran, cafe (HoReCa) otogar, istasyon, havalimanı gibi geçici konaklama alanlarının sayılarının artması, dünyada hemen hemen her sektörde Ar-ge için itici güç olan müşteri istek ve beklentileri, ikram sektörünü olumlu yönde etkilemektedir. Öztiryakiler olarak aynı zamanda ikram endüstrisinde yer alan çok sayıda ürünün tedarikçisi durumundayız.



* Firma olarak çay sektörüne yönelik ürünleriniz nelerdir?
* Öztiryakiler olarak uzun yıllardan beri farklı beklentileri olan müşterilerimiz için bu beklentileri maksimumda karşılayan farklı özelliklerde ürün seçenekleri sunuyoruz. Çay makineleri 6 litreden 40 litreye kadar farklı kapasitelerde, tamamı paslanmaz çelikten ürettiğimiz tüm ürünlerimizde olduğu gibi Öztiryakiler kalitesi ve güvencesiyle pazarda yoğun kullanıcısı ürünlerimizdir. Çay ve sıcak su için iki ayrı musluğu bulunan şık ve dekoratif bu ürün ile çayı bayatlamadan uzun süre taze bir şekilde içebilirsiniz. Kullanımı ve temizliği son derece kolaydır. Çayını bardağında demlemek isteyen ya da kahvesi için sadece sıcak su ihtiyacı olanlar için yine 13 litreden 40 litreye kadar kapasitesi olan sıcak su otomatlarımız çay makinelerimiz gibi termostat ayarlıdır. Yoğun çay tüketimi olan işyerleri, otel, restoran ve cafeler için önerebileceğimiz 40 litre kapasitesi olan, çift rezistanslı ve 3 demlik kapasiteli kahveci kazanımız tesisattan su alma özelliği ile devamlı sıcak su ve sınırsız çay demleme imkanı sunmaktadır. Isı göstergesi ile sıcaklık kontrolü son derece kolaydır ve gövde malzemesi tamamen paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Osmanlı semaveri, Kahveci güzeli gibi kültürümüzün parçası haline gelmiş yoğun kullanıma uygun ürünlerimiz ise yine Öztiryakiler kalitesi ile üretilmekte ve daha çok turizm tesisleri tarafından tercih edilmektedir.

* HoReCa sektörüne yönelik sağladığınız hizmetler neler?
* Öztiryakiler olarak, hotel, restaurant, cafe (HoReCa) için hazırlık, pişirme, saklama, taşıma ve servis ekipmanları ürün gruplarında, 4500’ü aşkın ürün çeşidimiz ile mutfakların projelendirilmesi, kurulması, eğitimlerinin verilerek işletmeye alınmasına kadarki tüm süreçlerin tasarımını, üretimini ve servis desteğini sağlıyoruz. Otel, restoran ve cafelerde kurulan endüstriyel mutfakların tüm ekipmanları ve projesinden satış sonrası destek hizmetine kadar tüm süreçler için 54 yıllık sektör tecrübemizle ve güçlü servis desteğimiz ile profesyonel çözüm ortağıyız.

* Bunun dışında başka ne gibi yenilikleriniz var?
* Geniş ürün yelpazemizde çay dışında özellikle son yıllarda hızla yaygınlaşan kahve tüketimine yönelik kapsamlı cihazlar da sunuyoruz. Bunlardan biri alanında güçlü bir marka olan WMF kahve makineleri. Sütlü kahve olarak da servis seçeneği olan bu ürünümüzde kahve aynı zamanda pişirme öncesi öğütülebiliyor. Full otomatik ya da manuel seçenekleri olan makine kahve atığı bırakmıyor. Hem su hem de elektrik tasarrufu sağlayan WMF kahve makineleri belli bir ısıya ulaştığında kendini kapatarak enerji tasarrufu da sağlıyor.
Son olarak, cafe, restaurant, otel, ofis, dernekler, evler gibi beklentileri ve yoğunluğu farklı bütün mekanlara uygun geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz. Ürünlerimiz, servis hizmet kalitemiz ve sektör tecrübemiz firmamıza olan güveni ve tercihleri artırıyor. Makine verdiğimiz tüm işletmelere talepleri doğrultusunda kullanım, bakım ve temizlik eğitimleri veriyor; makineleri kullanmaya devam ettikleri sürece yedek parça ve teknik servis hizmeti sağlıyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52