Uzmanından mangalcılara tüyolar

Sektörünün önemli markalarından Namet, birbirinden enfes sucuk çeşitleriyle, mangal ve barbekü sofralarına keyif katıyor.

Uzmanından mangalcılara tüyolar
Gıdavitrini - Havaların ısınmasıyla birlikte, ağzının tadını bilenler, mangallarını alarak piknik alanlarına akın etmeye, balkonlarında ve bahçelerinde barbekü yapmaya başladılar. Elbette, mangalcıların alışveriş listelerinin en başında, Namet’in yüzde 100 dana etinden üreterek, satış noktalarıyla buluşturduğu sucuk çeşitleri geliyor.
Namet, Açık Kangal Sucuk, Vakumlu Kangal Sucuk, Parmak Sucuk ve Keyf-i Mangal’la, mangal ve barbekü tutkunlarına, unutamayacakları lezzetler sunuyor.
Namet’ten mangalcılara özel tarif
Öncelikle Namet sucuğun yüzeyine baklava desenli çizikler atın. Daha sonra sucuğun ortasına, baştan aşağı, derin bir yarık atın. İçini, isteğinize göre, taze ya da eski kaşarla doldurun. Ateşi geçmek üzere olan mangalınızın üzerine koyun. Kaşarları düşmeyecek şekilde yavaşça çevirerek pişirin. Biraz soğuduktan sonra afiyetle yiyin.
Mangalcılara tüyolar
•Mangal ya da barbekü yapacağınız ateş çok harlı olmamalı. Yüksek ısısını kaybetmiş olmalı.
•Şarküteri ürünleri mangal üzerinde çok tutulmamalı, ateşteyken sık sık çevrilmeli.
•Mutlaka yavaş yavaş pişirilmeli.
•Sucuğa çizik atılıyorsa, bu çizikler çok derin olmamalı. Sucuğun yağının akıp gitmesine müsaade edilmemeli.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52