Sunar Gulfood'da boy gösterecek

Dubai'de düzenlenecek olan dünyanın en büyük gıda fuarlarından Gulfood, 23 Şubat'ta kapılarını açacak. Fuara, Türkiye'den önemli markalar katılacak.

Sunar Gulfood'da boy gösterecek
Dünyanın önemli gıda organizasyonlarından olan Dubai Gulfood, bu yıl 23-27 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 2010 yılından bu yana her yıl düzenli olarak Dubai Gulfood fuarına katılan Sunar Grup, dünyanın en prestijli fuarları arasında gösterilen organizasyonda sektörün yurt dışından katılımcılarına ürünlerini sergilerken, fuara katılan misafirleri de Türk kahvesi eşliğinde ağırlayacak. Geleneksel Türk mutfağına geniş ürün gamıyla hizmet veren Grup, kendi ürünleriyle hazırlanmış mamul ürünleri ikram ederek hem dünyanın öte ucundaki Türk misafirlerini evlerinde hissettirecek, hem de gıda sektörünün dünyadaki önemli temsilcileriyle bağlarını geliştirecek.

Perakende, gıda endüstrisi, pastacılık ve catering sektörü için ürettiği bitkisel sıvı yağ, margarin, un, nişasta, glikoz, fruktoz ve sorbitol ürünlerini 2014 yılında yurtiçinde ve yurtdışında uluslararası 15 fuara katılarak tanıtacak olan Sunar Grup; dünyanın 80’den fazla ülkesine ihraç ettiği ürünleri için yeni pazarlar elde etmeyi hedefliyor. 

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2014, 11:38

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52