Şimşek Bisküvi Gıda Worldfood İstanbul’da

Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasında başarılı firmalar arasında yer alan Şimşek Bisküvi, Gıda Worldfood İstanbul’da konuklarını standında ağırlayacak.

Şimşek Bisküvi Gıda Worldfood İstanbul’da
Gıdavitrini - İSO'nun gerçekleştirdiği Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasında gıda sektörünü temsil eden başarılı firmalar arasında yer alan Şimşek Bisküvi, Gıda Worldfood İstanbul’da konuklarını standında ağırlayacak.

Gıda Worldfood İstanbul, Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı 06-09 Eylül 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi / CNR Expo’da gerçekleştirilecek.

Çatısı altında 20’yi aşkın dernek barındıran Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu (TGDF) tarafından desteklenen fuarda, gıda sektörünün lider firmaları bir araya gelerek sektörün gücünü yansıtacak.
Şimşek Bisküvi standı, fuarda 4. hol A400 no’lu standda yer alacak. Her geçen gün ürün gamını daha da zenginleştiren ve son yıllarda hem yurt içinde hem ihracatta müthiş bir büyüme performansına imza atan Şimşek Bisküvi'ye fuar boyunca yoğun ziyaretçi akını olması bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52