Sevgilerini Keyveni'yle konuşturdular

Türkiye’nin ilk ve tek butik kurumsal hazır yemek ve catering firması Keyveni, tüm çiftlerin Sevgililer Günü’nü kutladı.

Sevgilerini Keyveni'yle konuşturdular
Sevgililer Günü’nde sevgilisinin kalbini kendi elleriyle fethetmek isteyenler, Keyveni Catering’in düzenlediği “Aşkın Tarifleri” workshop’unda buluştu.

Sevgililer Gününe özel olarak Keyveni Catering tarafından her yıl gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelen “Aşkın Tarifleri” workshop’u bu yıl da yüreklerindeki derin sevgiyi anlamlı ve esprili bir dille anlatmak isteyen âşıkların sözcüsü oldu.

Keyvenili ustalarımız maharet ve yaratıcılık kokan ellerinin sırrını katılımcılarla paylaşarak hem göze hem de damağa hitap eden lezzetli kurabiye ve pastalar yapmanın püf noktalarını onlara öğretti.

Ortaya çıkan şık, eğlenceli, leziz ve duygusal sonuçlar, rengarenk kurabiyeler şeklinde belirdi ve sevgilinin beğenisine sunulmak için birbiriyle yarıştı. Katılımcıların her biri, ellerindeki hünerle yüreklerindeki sevgiyi harmanlayarak yaptıkları aşk kurabiyelerinin üzerinde kendi aşklarını dillendirdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52