Paşabahçe e-mağaza yenilendi

Birbirinden kaliteli binlerce ürüne internet üzerinden kolaylıkla ulaşma kolaylığı sunan Paşabahçe Mağazaları’nın e-mağaza’sı yenilendi.

Paşabahçe e-mağaza yenilendi
Gıdavitrini - Türkiye’nin birçok noktasında yer alan mağazalarıyla büyük beğeni toplayan, stil sahibi, şık tasarımları evlerle buluşturan Paşabahçe Mağazaları’nın pasabahcemagazalari.com adresindeki e-Mağaza’sı yenilendi. Paşabahçe e-Mağaza, ‘Butik’ ve ‘Yaşam’ konseptlerinde birbirinden kaliteli binlerce ürüne internet üzerinden kolaylıkla ulaşma olanağı sunuyor.

İnternet üzerinden kolay ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatan Paşabahçe Mağazaları’nın pasabahcemagazalari.com adresindeki e-Mağaza’sı yenilendi. Yenilenen modern ve şık tasarımıyla tüketicileriyle buluşan Paşabahçe e-Mağaza, farklı zevklere hitap eden tasarımlarıyla, ‘Butik’ ve ‘Yaşam’ konseptlerinde birbirinden kaliteli binlerce ürüne kolayca ulaşabilme imkanı sağlıyor.

Kullanıcı dostu arayüz
Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde tüketicilerine binlerce ürün arasından ihtiyaç duydukları ürünlere daha hızlı ulaşabilmesini sağlayan Paşabahçe e-Mağaza, tüketicilerinin satın almak istedikleri ürün grubunu birçok seçenek ve tamamlayıcı ürün alternatifleriyle görüntüleme fırsatı sunuyor. Tüketiciler, büyük ve detaylı ürün görselleri seçenekleriyle satın almak istedikleri ürünleri daha detaylı inceleyebilirken, günün/haftanın fırsatı bölümünde özel fiyat avantajlarıyla satışa çıkarılan ürünlere kolayca ulaşabiliyorlar. Arama motoru altyapısı sayesinde tüketicilerin istedikleri ürüne rahatça ulaşabilmesi sağlanıyor.

Güvenli Alışveriş, Paket ve Sevkiyat Garantisi
Paşabahçe e-Mağaza, tüketicilerine satın almış oldukları ürünlerin paketlenmesi ve sevkiyatı konusunda güvence verirken, sevdiklerine alacakları ürünlerde de hediye paketi seçeneği sunuyor. Tüketiciler 100 TL üzeri alışverişlerinde ise herhangi bir kargo ücreti ödemiyor. Maximum, Advartage, World, Bonus ve Card Finans ile ödeme seçenekleri sunan e-Mağaza’da, ayrıca kargo takip sistemi de bulunuyor.
Paşabahçe e-Mağaza kullandığı son teknoloji ürünü şifreleme sistemi ve altyapısıyla da tüketicilerine yüksek kalitede ve güvende hizmet veriyor.

pasabahcemagazalari.com’da Yaşam ve Butik Konseptinde Binlerce Ürün…
Paşabahçe Mağazaları’nın ‘Yaşam’ konseptinde cam, porselen, seramik, ahşap gibi malzemelerden üretilmiş sofra ve mutfak eşyaları, fonksiyonel ve dekoratif ürünler bulunurken, cam bardak takımlarından abajurlara, porselen tabak takımlarından servis/sunum ürünlerine kadar birçok kategoride ürün tüketicileriyle buluşmayı bekliyor.  ‘Butik’ konseptinde ise, kültürümüzü ve geleneklerimizi yaşatmak, geçmişimizden gelen değerleri taşımak isteyen tüketicilere birbirinden şık alternatifler sunulurken, Osmanlı sanatının camdaki ustalığını yansıtan Çeşm-i Bülbüller, Bizans’ın mozaikleriyle süslenmiş vazolar, seramik kaftanlar ve daha pek çok ürün bu konsept içinde yer alıyor.

Bunların dışında Paşabahçe Mağazaları’nın yeni Cabare Serisi; kafe, bar ve restoranlar için zengin ikramlarını tüketicileriyle şık sunumlarla buluştururken, kurumsal ve profesyonel ihtiyaçlar için toplu alışverişlerde uygun fiyat avantajı sunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52