Lay’s Zeytinyağlı’ya “En İyi Yeni Ürün” ödülü

BrandSpark International tarafından yürütülen araştırma sonucunda verilen “En İyi Yeni Ürün” ödülüne, bu sene gıda kategorisinde Lay’s Zeytinyağlı layık görüldü.

Lay’s Zeytinyağlı’ya “En İyi Yeni Ürün” ödülü

Tüketiciler tarafından yılın en çok beğenilen, yeni Gıda, Temizlik, Ev ve Kişisel Bakım ürünlerini belirlemeye yönelik düzenlenen “En İyi Yeni Ürün” ödülü, bağımsız ve 14.000’in üzerinde tüketicinin görüşlerine dayalı en prestijli uluslararası ödüllerden biri olarak kabul ediliyor. Ege'nin leziz zeytinyağı ile Türkiye'nin en iyi patateslerini aynı pakette buluşturan Lay’s Zeytinyağlı, tüketiciler tarafından cips kategorisinde“En İyi Yeni Ürün” ödülüne layık görüldü. Lay's Zeytinyağlı Sade ve Lay's Zeytinyağlı-Kekikli paketleri ile tüketicilerle buluşan Lay’s Zeytinyağlı, ekstra çıtır yapısı ile cips tüketicilerinin favorisi olmaya devam ediyor.

Türkiye’nin ilk kez bu sene dahil olduğu ve merkezi Kanada’da bulunan bağımsız araştırma şirketi BrandSpark International tarafından yürütülen araştırmadatüketiciler yılın en çok beğenilen, yeni Gıda, Temizlik, Ev ve Kişisel Bakım ürünlerini belirliyorlar.

Bağımsız ve yüzde 100 tüketici görüşlerine dayalı en prestijli uluslararası ödüllerden biri olan “En İyi Yeni Ürün” için Nisan 2012’de Türkiye çapında bağımsız bir tüketici araştırması gerçekleştirildi. 10 binin üzerinde Türk tüketicisinin en çok beğendiği yeni Gıda, Temizlik, Ev ve Kişisel Bakım ürünlerini belirlendiği araştırma sonucunda Lay’s Zeytinyağlı, gıda kategorisinde En iyi Yeni Ürün ödülünü alarak büyük bir başarıya imza attı.

Birincilerin belirlenmesinde uluslararası alanda kabul görmüş hesaplama yöntemlerinin kullanıldığı araştırmanın örneklem büyüklüğü, onayeni ürün geliştirme ve inovasyon alanındaki en kapsamlı çalışma olma özelliği katıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52