İnoksan'dan ödüllü twitter yarışması

Sektör profesyonellerini bir araya getiren sosyal medya sayfalarıyla kazandıran İnoksan, mutfak şeflerine özel Twitter yarışmasıyla Koza Food Fest 2013 davetiyesi dağıtıyor.

İnoksan'dan ödüllü twitter yarışması
Bu yıl İstanbul’da ilk kez yapılacak olan Sirha Fuarı kapsamında gerçekleşen Koza Food Fest 2013 etkinliğinin platin sponsorluğunu mutfak profesyonellerine verdiği destekle bilinen endüstriyel mutfak sektörünün lideri İnoksan üstleniyor. Sektör profesyonellerini bir araya getiren sosyal medya sayfalarıyla da kazandırmaya devam eden İnoksan, mutfak şeflerine özel Twitter yarışmasıyla Koza Food Fest 2013 davetiyesi dağıtıyor.

26 Şubat 2013 tarihinde twitter.com/inoksanmutfark Twitter sayfası üzerinden başlatılan yarışmada, 5 gün boyunca mutfakta hayatlarını kolaylaştıran püf noktaları ile ilgili soruları yanıtlayan şefler, İnoksan’ın platin sponsoru olduğu Koza Food Fest 2013’e davetiye kazanma şansını yakalayacak.
7 - 9 Mart 2013 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan Uluslararası Sirha Fuarı'nın içerisinde düzenlenen ve Dünya Lezzetleri Zirvesi olarak kabul edilen Koza Food Fest'in platin sponsorluğunu endüstriyel mutfak sektörünün öncü firması İnoksan üstleniyor.

Türkiye, Gürcistan, Irak, İran, Rusya, Yunanistan, Azerbaycan, Türkmenistan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve Kıbrıs'tan 150 katılımcı, 15.000 profesyonel ziyaretçi ile gerçekleştirilecek olan Koza Food Fest 2013, mutfak profesyonellerine dünya lezzetlerinin kapısını İnoksan'ın desteğiyle aralıyor olacak. Koza Gıda tarafından ikincisi organize edilen etkinlik, İnoksan'ın desteği ile 3 gün sürecek olup, birbirinden farklı ürünlerin tanıtımı ve tadım aktiviteleriyle festival havasında geçecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52