Geleneksel Personel Gecesi’nde buluştular

ABALIOĞLU Grubu, 2013 yılı ile birlikte üçüncüsünü gerçekleştirdiği Personel İletişim Toplantısı ve Hizmet Onurlandırma Töreni’nde çalışanlarıyla bir araya geldi.

Geleneksel Personel Gecesi’nde buluştular
ABALIOĞLU Grubu, başta Lezita olmak üzere tüm grup şirketlerinden dört yüz çalışanın katıldığı Geleneksel Personel Buluşması’nı, bu yıl üçüncü kez gerçekleştirdi ve 2013 yılına sıkı hedeflerle girdi. Kuşadası Sürmeli Otel’de düzenlenen buluşmaya, ABALIOĞLU Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan ABALIOĞLU ev sahipliği yaparken, tüm Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

“2013’te dünya pazarlarında da en ön sıralarda olacağız”
Geleneksel Personel Gecesi’nin açılışında yaptığı konuşmada, grubun başarılarından ve bu başarıları birlikte yarattıkları çalışanlarından gurur duyduğunu ifade eden ABALIOĞLU Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan ABALIOĞLU, sözlerini şöyle sürdürdü: “ABALIOĞLU Grubu olarak bugün biz, iki bin iki yüz çalışanımız, Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış 360 bayimiz, 10 bölge müdürlüğümüz ve iş ortaklarımız ile büyük bir aileyiz. Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşunun yer aldığı ISO 500 listesinde 72. sırada yer alıyor, her geçen yıl başarılarımızı katlıyoruz. Lider bir kuruluş olmanın yanı sıra Türkiye’nin parlak geleceğine yatırım yapan ve toplumsal gelişime destek olan sorumlu bir aileyiz. 2013 yılında da grubumuzu sadece Türkiye’de değil, dünya pazarlarında en ön sıralara taşıyacağımıza inanmak için daha fazla nedenimiz var.”

2012 yılının değerlendirildiği ve 2013 yılı hedeflerinin paylaşıldığı buluşmanın anısına, katılımcılara, “hayallerinize sıkı sıkıya sarılın” mesajı verildi. Program içerisinde çalışanlar için bir seminer veren Ahmet Şerif İzgören’in, hayatın her dalında başarı ve mutluluğa giden yola ışık tutan “Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvan” isimli kitabı seminer sonrasında katılımcılara hediye edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52