Eker ve Uludağ Üniversitesi elele

Eker Süt ve Uludağ Üniversitesi işbirliğiyle “Gıda İşleme Bölümü Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı” hayata geçirildi.

Eker ve Uludağ Üniversitesi elele

Sektörünün yenilikçi ismi Eker’ den eğitim alanında büyük adım… Eker Süt Ürünleri Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ ile Uludağ Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirilen “Gıda İşleme Bölümü Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı” ile hem bölgede kalifiye eleman yetişmesi sağlanacak hem de öğrenciler Eker Gıda uzmanlığından yararlanma fırsatı edinecek…

Süt ve süt ürünleri konusunda 35 yıldır tüketicilerini kalite ve tazelikle buluşturan Eker Gıda, üretim yaptığı ve iş gücü istihdamını sağladığı Bursa’ya ve sektörüne desteğini şimdi de eğitim alanında sürdürüyor.
Eker Gıda’nın Uludağ Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirdiği Gıda İşleme Bölümü Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı, konunun uzmanı eleman ihtiyacının karşılanmasını hedefliyor.

ÖSYM ile ilk üçe yerleşenlere, Eker’ den burs
Öğrencilerin Eker uzmanlığından yararlanma fırsatı da edinmelerini sağlayacak olan program kapsamında, iş yeri eğitimleri ve staj olanakları sağlanacak. Eker, programa ÖSYM ile ilk üç sırada yerleşen ve kaydedilen öğrencilere burs da verecek.

Uludağ Üniversitesi- Eker işbirliği protokolünün başlatılması vesilesi ile düzenlenen imza töreninde konuşan Eker Süt Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret AŞ Genel Müdürü Ahmet Eker, “Bu programa destek olarak özellikle Kemalpaşa bölgesinde sektördeki nitelikli işgücü istihdamına olumlu katkıda bulunmak bizleri onurlandırmaktadır” dedi. Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek de Eker Gıda gibi bölgenin en köklü şirketlerinden biri ile bu adımı atmanın gururu içinde olduklarını dile getirdi.

30 Temmuz’daki imza törenine ulusal ve yerel basın ile birlikte Eker ve Uludağ Üniversitesi yöneticileri de katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52