Eker süt ile okul çantalarına girdi

Eker’den çocuklara özel yeni, uzun ömürlü UHT ambalajıyla 200 ml’lik süt. Eker Süt, lezzeti ile olduğu kadar sevimli ambalajı ile de dikkat çekiyor.

Eker süt ile okul çantalarına girdi
Gıdavitrini - Süt ve süt ürünleri sektöründe tüketicilerini 35 yıldır kalite ve tazelikle buluşturan Eker’den çocuklara özel yeni, uzun ömürlü UHT ambalajıyla 200 ml’lik süt.  Eker Süt, lezzeti ile olduğu kadar sevimli ambalajı ile de dikkat çekiyor.

Eker Süt’ün doğal lezzeti, artık uzun ömürlü UHT ambalajıyla da raflardaki yerini alıyor. Süt ve süt ürünleri pazarına yeni ürünler ve yeni ambalajlar katan, sektörünün yenilikçi ismi Eker, son olarak üzerinde inek figürü olan ambalajı ile 200 ml’lik UHT sütlerini çocuklar ile buluşturuyor.



Sevimli ambalajı ile 200 ml’lik UHT sütleri, özellikle okul dönemi çocukları çantalarında keyifle taşıyabilecekler. Eker’in bu yeni ürünü,  yağlı bir süt olması nedeniyle de anne-babaların büyüme çağındaki bebek ve çocukları için içimlik anlamında ilk tercihi olacak.

Eker,  200 ml’lik UHT sütleri ile çocukların hem kalsiyum ihtiyacını gidermeyi hem de ana besin maddelerinden biri olması sayesinde çocukların obezite olmamalarına da katkıda bulunmayı amaçlıyor. Eker kalite ve güvencesi ile piyasaya sunulan katkısız doğal sütler, okul kantinleri ve marketlerde yerini aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52