Danet yeni genel merkezine taşındı

Danet, yeni genel merkez binası ve et işleme tesislerini İstanbul Mega Center Gıda Merkezi’nde hizmete açtı.

Danet yeni genel merkezine taşındı
Kubilay Aktürk / Gıdavitrini
Türkiye’nin önemli et ve et ürünleri markalarından olan Danet, yeni genel merkezini hizmete açtı. İstanbul Bayrampaşa’da bulunan Mega Center Gıda Sitesi’nde bulunan yeni gelen merkez binası son teknolojiyle donatılmış. Konu hakkında Gıda Vitrini’ne konuşan Danet Genel Müdürü Sait Uluçay, yeni genel merkez binasıyla üretim, lojistik ve hızlı tedarik alanlarında yeni kazanımlar elde etiklerini söyledi.
2.000 metrekare kapalı alana sahip modern et parçalama ve lojistik merkezi, özellikle restoranların et ihtiyaçlarını, taleplerine uygun şekilde karşılayabilmek için hizmet kalitesi ve ulaşım kolaylığı ile de önem arz ediyor.

Danet’in, Türkiye’nin zengin hayvancılık kültürü ve et üretimi konusunda uzmanlığıyla tanınan Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde kurulu bir aile şirketi olduğunu hatırlatan Uluçay, “Danet, 1972 yılında başladığı lezzet yolculuğunda bölgeye ve bölgenin geleneklerine daima sıkı sıkıya bağlı kalmıştır. Danet’i farklı kılan en önemli özellik, canlı hayvan yetiştirmeden nihai ürün dağıtımına kadar entegre bir üretim hattına sahip olmasıdır.” şeklinde konuştu.



HER ŞEY KONTROL ALTINDA
Gıda güvenliği konusunda hassas olduklarını dile getiren Uluçay, “Danet’in modern üretim tesislerine canlı olarak giren büyükbaş hayvanlar İslâmi usullere uygun olarak kesilir, işlenir ve sucuk, salam, kavurma, pastırma… olarak halkımızın beğenisine sunulur. Kısaca Danet’te çiftlikten mutfağa her şey kontrol altındadır.” dedi.
Restoranlar, pizzacılar ve büfeler için de özel ürünler ürettiklerini anımsatan Uluçay, “Danet, daima müşterilerinin ihtiyacına en uygun çözümler geliştirir.” ifadelerini kullandı.
Danet’in lezzet sırrını da açıklayan Uluçay, “Lezzet sırrımız, “Afyonkarahisar Sucuğu” olarak ünlenen yerel lezzeti koruyarak, modern ve hijyenik üretim ortamına taşıyabilmemizde yatmaktadır. Sadece Afyonkarahisar’a ait ve et işleme sanatının tüm inceliklerine bağlı kalarak, Danet, sanayileşmeyi, teknolojik gelişimi, kalite mükemmelliğini geleneğe saygıyla harmanlıyor.” şeklinde konuştu.



KÖFTE DE ÜRETİYOR
Ürün ve hizmetleri hakkında da bilgi veren Uluçay, “Danet’in et işleme tesislerinde taleplere göre karkas et hizmeti de sunuluyor. Yüzlerce karkas et çeşidinden dilediğinizi seçerek kemiksiz yaptırma imkânınız da var. Tesislerimizde köfte de imal ediliyor. Danet köftenin en önemli özelliği %100 dana etinden imal edilmesi, hiçbir katkı maddesi ve sinir kullanılmaması.” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
MEVLÜT tutepe
MEVLÜT tutepe - 4 yıl Önce

A 1001 den aldığım şalamın içinden kıl çıktı bugün birdaha asla tüketmeyecem.yedirneyecem

SIRADAKİ HABER

banner50

banner52