Catering sektörüne Toplu Çözümler Paketi

Unilever Food Solutions, toplu yemek firmalarına yenilikçi çözümler, mutfaklara ise verim sağlamaya devam ediyor.

Catering sektörüne Toplu Çözümler Paketi
GIDAVİTRİNİ - Unilever Food Solutions Kanal Pazarlama Direktörü Emel Akman, önceki yıllarda toplu yemek firmalarının işlerini geliştiren ve operasyonlarını daha verimli hale getiren çözümlerine bu sene yenilerini ekleyerek ‘Toplu Yemek Firmalarına Toplu Çözümler Paketi’ kapsamında sunmaya başladıklarını açıkladı.

Ev dışı gıda sektörünün gelişmesine destek veren, mutfaklara verimlilik getiren servis ve ürün markalarını catering şeflerinin beğenisine sunan Unilever Food Solutions, önceki yıllarda uyguladıkları tüm çözümlere yenilerini de ekleyerek ‘Toplu Yemek Firmalarına Toplu Çözümler’ çatısı altında topladı. 

Toplu yemek firmaları ve sektörün sorunlarını titizlikle inceleyen Unilever Food Solutions, firmalara zaman, maliyet, gıda güvenliği ve taşıma, lezzet çeşitliliği ve standardizasyon ve misafir memnuniyeti gibi konularda büyük kolaylık getiren bir çözüm paketi hazırladı. 

Unilever Food Solutions Türkiye Kanal Pazarlama Direktörü Akman, çözüm paketi sayesinde sektörün 5 ana sorununa çözüm üreterek pazarı büyütmenin yolunu açtıklarını söyledi. Akman, “Yerinde veya merkezi üretim yapan yemek firmalarının 5 temel sorununa yönelik mutfakta ve operasyonlarda hayatlarını kolaylaştıracak çözümlerimiz var. Onlar için en çok zorluk yaşadıkları zaman, maliyet, gıda güvenliği & taşıma ve misafir memnuniyeti gibi 5 ana konuda, verimli bir mutfak operasyonu için akılcı çözümler içeren Toplu Yemek Firmalarına Toplu Çözümler Paketi’ni yarattık. Bu çözüm paketimiz ile pazara liderlik etmeye ve fiyat odaklı rekabette farklılaşmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu. 

Toplu Yemek Firmalarına Toplu Çözümler Paketi, her bir ton gıda atığının işletmeye bin liraya varan maliyet getirdiği öngörüsüyle işletmelerin atık yönetimi yapmalarını sağlıyor, profesyonel malzemelerle zamandan tasarruf etmelerine yardımcı oluyor, taşıma yemek esnasında yaşanılan problemlerin giderilmesi konusunda çözümler sunuyor.

Çorba, tatlı ve et çözümleri ile lezzet çeşitliliği
Kanal Pazarlama Direktörü Akman, Çözüm Paketi’nde ayrıca firmaların, lezzet çeşitliliği ve standardizasyonu sağlamalarına yardımcı olacak çorba ve tatlı çözümlerinin de yer aldığını söyledi. 

“Mutfakta zaman doğru kullanıldığında kazanç olarak geri döner. Tamamıyla geleneksel yöntemle hazırlanmış bir menü, zaman enerji ve işgücü kaybı demektir” diyen Akman, önümüzdeki dönemde de toplu yemek firmalarının değişen ihtiyaçlarına özel ürün ve hizmetler geliştireceklerini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2014, 13:37

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52