Binbirçiçek’e ASD’den gümüş ödül!

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından bu yıl 2.si düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları yarışmasında Altıparmak Gıda’nın markası Binbirçiçek’in cam bal kavanozu, gıda kategorisinde ödüle layık görüldü.

Binbirçiçek’e ASD’den gümüş ödül!
Türk bal sektöründe öncü rol üstlenen Altıparmak Gıda’nın markası Binbirçiçek’in cam bal kavanozu, Ambalaj Sanayicileri Derneği tarafından düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları yarışması kapsamında gıda kategorisinde “Gümüş” ödüle layık görüldü. Düzenlenen törende Altıparmak Gıda Pazarlama Direktörü Gürsal Gürarda, ödülü Ambalaj Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Korkut’tan teslim aldı.

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından bu yıl 2.si düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları yarışmasında Altıparmak Gıda’nın markası Binbirçiçek’in cam bal kavanozu, gıda kategorisinde ödüle layık görüldü. 9 Eylül Cuma akşamı Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da yapılan törende Altıparmak Gıda Pazarlama Direktörü Gürsal Gürarda, gıda kategorisinde cam bal kavanozu ile Gümüş ödülünü Ambalaj Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Korkut’un elinden aldı.

Binbirçiçek markası ile ambalaj alanında Türkiye’nin en prestijli ödüllerinden birini almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Altıparmak Gıda Pazarlama Direktörü Gürsal Gürarda, “Altıparmak Gıda olarak; Binbirçiçek, Balparmak ve Balkovan markalarımız ile ambalajlarımızda farklılık yaratmaya özen gösteriyoruz. Ambalajlarımızın tasarım aşamasında farklı araştırmalar ile tüketicilerimizin görüşlerini alıyor, yorum, beklenti ve beğenileri paralelinde ambalajlarımızı şekillendiriyoruz. Türkiye’nin önemli endüstriyel tasarımcılarıyla çalışıyor ve tüketicilerimiz için fayda ve kolaylık yaratacak ambalajları kullanmaya özen gösteriyoruz. Bu özenin karşılığını ödüllerle alıyoruz. Bu kapsamda son olarak Türkiye’nin önemli tasarımcılarından  Oya Akman’ın tasarımını yaptığı Binbirçiçek’in cam bal kavanozu ile ASD tarafından verilen Gümüş ödülünü aldık. Binbirçiçek markamızla kısa süre önce de İspanya’dan Uluslararası Avrupa Kalite ödülüyle dönmüştük. Geçen sene de Binbirçiçek markamız TURQUALITY® Programı dahilinde, Dış Ticaret Müsteşarlığı Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu işbirliğinde düzenlenen Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri 2010’da ambalaj dalında  ‘Üstün Tasarım Ödülü’ne layık görülmüştü” dedi.

WPO-World Packaging Organization (Dünya Ambalaj Örgütü) tarafından akredite Ambalaj Ay Yıldızları yarışmasının Mayıs ayında gerçekleştirilen ilk aşamasında 109 projenin 98’i  “Yetkinlik 2011” ödülünü aldılar ve WPO’nun düzenlediği WorldStar Yarışması da dahil olmak üzere   uluslararası yarışmalara katılma hakkı kazandılar. Son aşamada ise “Yetkinlik 2011” ödülünü alan projeler arasında yapılan değerlendirmede 10 kategorinin her birinden Altın, Gümüş ve Bronz ödüllerine layık görülen markalar belirlendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52