Barilla'dan İstanbul ustalarına destek

Barilla, Uluslararası Mengen Aşçılık ve Turizm Festivali’nde, festivale katılan İstanbul Profesyonel Aşçılar Derneği yönetim kurulu ve heyetine sponsor oldu.

Barilla'dan İstanbul ustalarına destek
Gıdavitrini - Her yıl geleneksel olarak düzenlenen 28. Uluslararası Mengen Aşçılık ve Turizm Festivali’nde Barilla, festivale katılan İstanbul Profesyonel Aşçılar Derneği (İSPAD) yönetim kurulu ve heyetine sponsor oldu.

Aşçılar diyarı olarak bilinen Bolu’nun Mengen ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Mengen Aşçılık ve Turizm Festivali bu yıl da 30 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirildi. Dünyanın bir numaralı makarna markası Barilla, profesyonel mutfaklar için özel olarak geliştirilen, bu yıl Ocak ayında lansmanı yapılan ve şeflerin altın seçimi olarak bilinen “Selezione Oro Chef” serisi ile festival için İstanbul’un ünlü şeflerine sponsor oldu.
Barilla, festivalin geleneksel açılış yürüyüşünün ardından, Bolu Yurdaer Otel’de İstanbul Profesyonel Aşçılar Derneği (İSPAD) heyeti için özel bir davet verdi. Davette bir konuşma yapan İSPAD Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Alparslan,  Barilla Türkiye yetkililerine verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ederek hazırladıkları plaketi sundu. Barilla yetkilileri de organizasyona katılan tüm İSPAD üyelerine içinde Barilla’nın şeflere özel geliştirdiği “Selezione Oro Chef” serisi ürünlerin de bulunduğu birer hediye paketi takdim etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52