"Bal" gibi Mini One sahibini buldu

Balparmak, Binbirçiçek ve Balkovan markaları tarafından ortaklaşa düzenlenen kampanyanın talihlisi Radan Turan, kazandığı 2013 model Mini One’ı teslim aldı.

Altıparmak Gıda bünyesinde yer alan Balparmak, Binbirçiçek ve Balkovan’ın  25 Ekim - 21 Kasım 2012 tarihleri arasında düzenlediği ortak kampanya kapsamında İstanbul’dan çekilişe katılan Radan Turan, kazandığı 2013 model Mini One’ın anahtarını teslim aldı.



Kampanyaya Türkiye’deki tüm Migros mağazalarında Money Card ile üç markanın ürünlerine 30 TL ve üzerinde harcama yapan balseverler katıldı. 07.12.2012 tarihinde Beyoğlu 22. Noteri huzurunda yapılan çekiliş sonucunda belirlenen talihli, Mini One’ın anahtarını Altıparmak Gıda Satış Direktörü Ali Gümüşçekiçci ve Migros Format Müdürü Cem Tuncay’ın elinden aldı.



Alanında Avrupa’nın en kapsamlı dört eş değer laboratuvarı arasında yer alan APİLAB - Altıparmak Gıda Analiz Laboratuvarı’nın titiz kontrolünden geçen ve Türkiye’nin farklı yörelerinden elde edilen balların harmanlarından oluşan Balparmak, Binbirçiçek ve Balkovan doğal ve saf balı tüketicileriyle buluşturuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52