Her yönüyle rekorluk bir mekan

Dünyanın en büyük et restoranı Başakşehir'de hizmete açıldı. 15 milyon lira yatırım bedeli olan mekan 3 kat olarak hizmet verecek ve 110 personel görev yapacak.

Her yönüyle rekorluk bir mekan


Dünyanın en büyük et restoranı olan Nevada Steakhouse, Başakşehir'de hizmet vermeye başladı. İş adamı Uysal Canal’ın sahibi olduğu Başakşehir'de 6 bin 500 metrekarelik alana kurulan Nevada Steakhouse dünyanın en büyük et restoranı ünvanını elinde bulunduruyor .

Restoran içerisinde bulunan, özel olarak biberonla beslenen Japon koi balıkları, cuma günleri mescitte cuma namazı kılma imkanı, bayan müşteriler için Türkiye’de ilk defa uygulanan bayan vale hizmeti, barbekü için özel olarak tasarlanan localarıyla, kendi ürettikleri ve satışa çıkardıkları birçok özel ürün ve uygulamalarla dikkat çekiyor.

Restoran koordinatörü ve şefi Şevki Güdücü, ''15 milyon TL’ye yakın bir yatırımımız oldu. Yaklaşık 110 personelimiz çalışıyor. Salonumuz 3 katlı ve 6 bin 500 m2'lik alana sahip. Alanımızda Guinness Rekorlar Kitabı’na başvurduk ve sonucunu bekliyoruz. Etin kalitesinde ve lezzetinde iddialıyız. Ette sınır yok, her çeşit eti misafirlerimize sunuyoruz. Muhteşem lezzetlerimizle herkesi bekliyoruz. Steakhouse dışında zeytinyağlılarımız, şarküterimiz, taze hazırlanan tatlılarımız, salata çeşitlerimiz bulunuyor ve kendi ekmeğimizi kendimiz burada üretiyoruz'' dedi.

BAYANLARA ÖZEL BAYAN VALE HİZMETİ
Türkiye'de bir ilk olarak bayan müşteriler için bayan valenin hizmet verildiğini vurgulayan Güdücü, "Türkiye'de ilk ve sadece bizde bulunan bayanlara özel bayan vale hizmetimiz var. Bayan müşterilerimiz Kankey Otomotiv bünyesindeki bayan vale görevlilerimiz tarafından karşılanıyor ve araçlarını park etmelerinde yardımcı olunuyor.

Bu özelliklerimizin yanı sıra müşterilerimizin salonda gezmesi için İstanbul konsepti kapsamında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Boğaziçi Köprüsü, Anadolu ve Avrupa yakası gibi kısımlarımız var'' dedi. Güdücü, ilginç tasarımıyla dikkat çeken restoranda bulunan balıkları ise özel olarak biberonla beslediklerini ve bu durumun misafirlerin çok ilgisini çektiğini sözlerine ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2016, 15:46

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52