Makro Market Kayseri Tanıtım Günleri'ne katıldı

Kayseri, tarihi, kültürü ve lezzetiyle Başkent’e taşındı. Ankara Ticaret Odası Congresium Sergi alanında gerçekleştirilen Kayseri Günleri’nde Makro da yerini aldı.

Makro Market Kayseri Tanıtım Günleri'ne katıldı
Gıdavitrini - Tarih boyuncu çeşitli uygarlıklara ev sahipliği yapan Kayseri, tarihi, kültürü ve lezzetiyle Başkent’e taşındı. 18–21 Ekim 2012 tarihleri arasında Ankara Ticaret Odası Congresium Sergi alanında gerçekleştirilen Kayseri Günleri’nde Kayserili Songör Ailesi’ne ait perakende devi “Türkiye’nin Marketi” Makro da yerini aldı. Tüm Türkiye’de 166 şubesi olan ve Kayseri’de 19 ayrı lokasyonda bulunan marketler zinciri Makro, yüz binlerce ziyaretçi ile buluştu.

500 bin Anadolu insanını Kayseri ile buluşturmayı amaçlayan organizasyon, turizm potansiyelini artırmak, Erciyes’te kuvvetlenen kış turizmini ve dev çalışmaları Ankaralılara tanıtmak, Kayseri firmalarının Türkiye ve dünya pazarına yükseleceği bir basamak oluşturmayı da hedefliyor.

Kayseri Tanıtım Günleri etkinlikleri kapsamında Kayseri’nin dünyaca ünlü mantısı ve pastırması da standlardaki yerini alırken, Türkiye’nin marketi de ziyaretçilere sıcak helva dağıtarak yöresel etkinliklere destek verdi.
Makro Market Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Songör; ‘Kayseri Tanıtım Günleri etkinlikleri, Kayseri firmalarının Türkiye ve dünya pazarına tanıtımda bir basamak teşkil etmektedir. Üretim, ticaret, sanayi, sağlık ve kış turizmi gibi birçok ünvan ile anılan şehrimizi 21 Ekim’e kadar Ankara’ya taşıdık. Kayseri’nin tanıtımı ve daha iyi bilinmesi açısından Kayserili bir aileden gelmem sebebi ile de, bu organizasyonun iyi bir fırsat olacağını düşünüyorum. Makro olarak böyle bir etkinlikte yer almak ve ziyaretçilerden aldığımız olumlu tepkiler bizleri çok mutlu etti” açıklamasında bulundu.

Makro Market, kar bazlı şirketlerden farklı olarak, ülkemizde perakendeciliğin yapılanması ve ülkemizin tarım ve sanayi üretim planlaması gibi konularda aktif rol alarak Anadolu insanının destekçisi oldu. Yüzde 100 yerli sermayeyle kurulmuş olan Makro, Anadolu kültürünün yaşatılması ve paylaşılması gerekliliğine olan inancını fuara verdiği destekle bir kere daha kanıtladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52