Kınacı İşkembe 2. şubesini açtı

İstanbul Küçükçekmece'de E-5 karayolu üzerinde ikinci şubesini hizmete açan Kınacı İşkembe, farklı lezzetlerini tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor.

Kınacı İşkembe 2. şubesini açtı
Buğrahan Kırımlı / Gıdavitrini
Kınacı İşkembe şube sayısını ikiye çıkardı. İstanbul Küçükçekmece'de E-5 karayolu üzerinde ikinci şubesini hizmete açan Kınacı İşkembe, farklı lezzetlerini tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor.
Şube açılışıyla ilgili Mutfak ve Yaşam’a açıklamalarda bulunan Kınacı İşkembe Satın Alma Müdürü Erkan Çetin, yeni açılan salonlarının 120 müşteri kapasitesiyle hizmet vereceğini ifade etti.

Kınacı İşkembe’nin kendine özgü lezzetler ürettiğini dile getiren Çetin, yeni şubenin iki salon ve dört bölümden oluştuğunu, 70 kişilik bahçe ve 50 kişilik iç salon kapasitesi bulunduğunu dile getirdi.

ÖZEL LEZZETLERİ BULUNUYOR
E-5 üzeri Küçükçekmece yan yol üzerindeki işletmelerinde kelle paça ve işkembe çorbasının en önemli lezzetleri olduğuna dikkat çeken Çetin, “Bunların yanısıra, kendi icadımız olan ve bizden başka bir yerde bulamayacağınız kokoreçli pide, tuzlama, damar tuzlama, şirden tuzlama, kelle paça, ayak paça, mercimek çorbalarını bulabilirsiniz.” dedi.

İşletmelerinin 24 saat açık olarak hizmet vereceğini anlatan Çetin, “Ayrıca kelle tandır, soslu kokoreç, kiremitte yaprak ciğer, kokoreç, kiremitte kokoreç special ürünlerimizdir. Aşure, fırın sütlaç, zerde, peynir tatlısı da tatlı çeşitlerimizi oluşturuyor” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52