İstanbul Doors Group Tadım Festivali’nde

Doors Group, 10 restoranı ve Doors Akademi’nin içinde olduğu 11 markasıyla ‘101 İstanbul Lezzeti Tadım Festivali’ne katılıyor.

İstanbul Doors Group Tadım Festivali’nde

28 Nisan’da Esma Sultan Yalısı’nda İstanbul’un önde gelen restoranlarının en gözde lezzetleriyle katılacağı ve Doors Akademi co-sponsorluğunda gerçekleştirilen festivalde; Vogue, Anjelique, Zuma, Raika, Ca’d’Oro, Gigi, Kitchenette, Gina, Carlotta ve Da Mario, menülerinden seçtikleri en güzel seçenekleri lezzet severlerle buluşturacaklar.

Yeme içme sektörünün lider şirketi İstanbul Doors Group, lezzet severlerle ‘101 İstanbul Lezzeti Tadım Festivali’nde buluşuyor. Time Out İstanbul okurları ve Mekanist kullanıcılarının önerileriyle şekillenen 101 İstanbul Lezzeti’nin buluştuğu festival, şehrin en rafine tatlarından vazgeçilmez ayaküstü lezzetlere, İstanbul’un kozmopolit hayatında kendine yer bulmuş Avrupai tatlar ve Uzak Doğu yemeklerinden Anadolu lezzetlerine, yeme-içme sahnesindeki en önemli lezzetleri ve mekânları bir çatı altında buluşturuyor.

Doors Akademi co-sponsorluğunda en güzel lezzetler
Doors Akademi’nin co-sponsorluğuyla İstanbul’un birbirinden farklı semtlerindeki lezzet duraklarının birarada en sevilen lezzetlerini sunduğu festivalde İstanbul Doors Group restoranlarından Vogue ‘sushi’si, Anjelique ‘kabak çiçeği dolması’, Zuma ‘Karides Tempura’sı, Raika ‘Topik’i, Ca’d’Oro ‘yer elması ve armut salatası’, Gigi ‘füme somon salatası-Kinoa ve portakal dilimleri’, Kitchenette ‘Cafe De Paris’i’, Gina ‘Porcini mantar soslu ızgara bonfile’si, Carlotta ‘Annemin Buğday Salatası’ ve Da Mario ise ‘Dana Carpaccio’sunu festivale katılan şanslı lezzet avcılarıyla buluşturacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52