Etiler İnci Büfe halka açılıyor

Ünlü işadamı Hikmet Tanrıverdi tarafından satın alındıktan sonra hızlı bir büyüme süreci yaşayan Etiler İnci Büfe halka arz ediliyor.

Etiler İnci Büfe halka açılıyor

Etiler İnci Büfe Gıda Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. paylarının yüzde 33.33 'ünü halka arz etmeye hazırlanıyor. Halka arza ilişkin detayların paylaşıldığı toplantıda 10-11 Temmuz 2012'de halka açılacaklarını ifade eden şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Tanrıverdi, "Borsa'da satış yöntemiyle yapılacak halka arzın fiyatı 2.81 olarak belirlendi. İMKB'de Gelişen İşletmeler Piyasası'nda işlem göreceğiz" dedi. Halka arzı Gedik Yatırım Menkul Değerler ile gerçekleştireceklerini belirten Tanrıverdi, halka arz büyüklüğünün 7 milyon TL olacağını kaydetti.

'YÜZDE 100 YERLİ LEZZET SUNUYORUZ'
Batı bölgeleri ağırlıkta olmak üzere Türkiye'nin pek çok noktasında tüketiciye yüzde 100 yerli lezzeti sunduklarını söyleyen Tanrıverdi, İnci Grup olarak hazır giyim ve ihracat alanındaki faaliyetlerin dışında yeni sektörlere de adım atmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Tanrıverdi sözlerini şöyle sürdürdü: "2010'da bünyemize kattığımız Etiler Marmaris en önemli girişimcilik faaliyetlerimizden biri oldu. Türk halkına sağlıklı, yüzde 100 yerli ürünler sunmaktan büyük gurur duyuyoruz. Etiler Marmaris'in içinde yer aldığı şirketimizin halka açılmasıyla bu gururumuz katlanarak artacak."

TEMETTÜ KONUSUNA DİKKAT!
Halka arzdan hisse alanların çocukları için de sağlam bir yatırım yapacağını ifade eden Tanrıverdi, "Bizden ıslak hamburger alan da, hisse alan da memnun kalacak. Dikkat edeceğimiz unsurlardan biri de temettü konusu. Özellikle küçük yatırımcılar için oldukça verimli temettü politikaları uygulayacağız" dedi.
Sabah

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52