ÇokÇok Thai ikinci şubeyi Ankara'da açtı

Tayland mutfağının Türkiye’deki başarılı temsilcisi ÇokÇok Thai çoğaldı ve Ankara’da da açıldı.

ÇokÇok Thai ikinci şubeyi Ankara'da açtı

Kaya On Coast grubu bünyesinde  İstanbul’da 2006 yılından bu yana değişmeyen kadrosu  ve hizmet kalitesiyle bilinen ÇokÇok Thai, artık Başkentli lezzet tutkunlarının yeni buluşma noktası olacak.
Sağlık Düşkünlerine Thai Mutfağı
Ödüllü Tay Şef tarafından tasarlanan menü özel olarak Tayland’dan getirilen; taze, doğal ve organik olmasına özen gösterilen malzemeler ile hazırlanıyor.  Lezzet peşinde olanlar kadar sağlık düşkünlerini de tatmin edecek zenginlikte tatlar, çeşitli aroma ve baharatlarla harmanlanıp dört duyuyu aynı anda harekete geçiriyor. Deniz mahsulleri, taze sebze ve meyveler ile hazırlanan salatalar ise yaz için ideal tercihler.
ÇokÇok için birbirinden ilginç kokteyller yaratıldı. Yemeklerde de kullanılan taze zencefil, kişniş, limon otu ve acı biber hafif alkol ile flört ederek tadına bakanların unutamayacakları ferahlatıcı bir şölene dönüşüyor.
ÇokÇok Thai’nin kurucusu Bekir Kaya; Ankara’da açtıkları yeni mekanlarında da tıpkı İstanbul’da olduğu gibi,  sadık bir müşteri kitlesi  yaratmayı hedeflediklerini belirtiyor.  
Kültürler arası köprüler kurmayı hedefleyen ÇokÇok Thai, müdavimlerini şaşırtacak sürprizlere devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52