Doygun Ekmek'ten doygun indirim

Doygun Ekmek, tüm sofralarda sağlık deposu tahıllı ekmekler tüketilsin diye tam tahıllı ekmek ailesinin fiyatlarını 3,95 TL’ye indirdi.

Doygun Ekmek'ten doygun indirim

Türkiye’nin ilk ambalajlı katkısız ekmeği olan Doygun Tam Buğday ve Tam Çavdarlı ekmekler ile yumuşacık Doygun Soft Tam Buğday, Soft Tam Çavdarlı ve Soft Çok Tahıllı ekmekler yeni fiyatıyla raflardaki yerini aldı.

Doygun’un kağıt ambalajdaki yüzde yüz Tam Buğday ve Tam Çavdarlı ekmeklerinin içinde sadece un, su, tuz ve maya var. Hiçbir koruyucu madde içermeyen katkısız Doygun Ekmekler taş fırında pişiyor. Sağlığından ödün vermeyen ama ekmeği daha yumuşak sevenler içinse Doygun’un Soft Tam Buğday, Tam Çavdarlı ve Çok Tahıllı alternatifleri bulunuyor.

Düşük yağ içeren ve tokluk hissini artıran Doygun tam tahıllı ekmek ailesi, kolesterolü düşürmeye, obeziteyi önlemeye, kalp ve damar sağlığının korunmasına yardım ediyor. Bağışıklık sistemini güçlendiren ve bağırsak hareketlerini hızlandıran yüksek lifli ve sindirimi kolay Doygun tam tahıllı ekmekler, kanser ve şeker hastalığı riskini azaltıyor. Doygun Ekmekler aynı zamanda vejetaryen beslenme için de uygun.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52