İglo’dan enfes Ege Çipurası

İglo, hızlı hayat koşullarında tüketicilere Ege Çipurası’yla zahmetsiz balık keyfi yaşatıyor.

İglo’dan enfes Ege Çipurası

Dondurulmuş gıda uzmanı İglo sunduğu sağlıklı ve pratik lezzetlerle tüketicilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. İglo, pratik Ege Çipurası ile tüketicilere evde kokusuz, kılçıksız ve zahmetsiz balık yeme olanağı sunuyor. İglo üstün teknolojisiyle “tazeden daha taze” ürünleri sofralara getirirken aynı zamanda pişirimi hızlı ve kolay ürünleriyle zamandan tasarruf etmek isteyenlerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Iglo ülkemizin en seçkin ve sevilen balığı çipurayla balık sever tüketicilere güvenilir bir kapı daha açıyor.

Pratik ve sağlıklı balık keyfi sunan İglo Ege Çipurası, denizden çıkarıldıktan sonra sadece üç saat içerisinde kılçıklarından temizlenip özel fileto haline getiriliyor ve dondurulup el değmeden paketleniyor. Böylece ülkemizin en gözde balıklarından olan çipura tazeliğinden hiçbir şey kaybetmeden sofralarda yerini alıyor. Sağlıklı ve leziz İglo Ege Çipurası özel İglo teknolojisi sayesinde poşetinden çıkarılmadan suda veya fırında 14 dakikada pişirilebiliyor, bu sayede tüketiciler balık keyfini kılçık, koku ve bulaşık derdi olmadan diledikleri gibi yaşıyor.

İglo Ege çipurası yaratıcı ve pratik yemek tarifleri tüketicilerin de ilgisini çekiyor. Tüketiciler saatlerce vakit harcamadan lezzetli, farklı ve sağlıklı mönüler yaratıp kendilerine daha çok zaman ayırabiliyor.

Kremalı Mantarlı İglo Ege Çipurası
Malzemeler
1 kutu İglo Ege Çipurası
½ kg mantar
¾ su bardağı krema
2 diş sarımsak
½ soğan
3-4 dal ince kıyılmış maydanoz
Tuz, karabiber

Yapılışı
Derin dondurucunuzdan 1 paket İglo Ege Çipurasını çıkarın. Paketin üzerinde yazan pişirme önerisine göre pişirin. Mantarı çok az akan suyun altında yıkadıktan sonra ince olmayacak şekilde dilimleyin. Tavaya zeytinyağını koyup ısıtın. Üzerine yemeklik doğradığınız soğanı ve sarımsağı ekleyip soteleyin. Daha sonra mantarları ilave edip 5-6 dakika orta ateşte soteleyin. Ardından ½ kutu kremayı, tuzu ve karabiberi ilave edip karıştırın. Bir taşım kaynattıktan sonra üzerine ince kıyılmış maydanozu da ekleyip karıştırın ve servis tabağına alın. Üzerine İglo Ege Çipurasını alıp servise sunun.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52