Magnum’un Aston Martin’i sahibini buldu

Düzenlediği çekilişlerle her yıl tüketicileri şaşırtan Magnum, bu yıl bir kişiyi daha hayaline kavuşturdu.

Magnum’un Aston Martin’i sahibini buldu

Gıdavitrini - Haz peşindekilerin dondurması Magnum’un 4 Haziran – 28 Ağustos tarihleri arasında düzenlediği “Aston Martin” kampanyasının talihlisi Milli Piyango İdaresi yetkilisi gözetiminde ve noter huzurunda yapılan çekilişle belirlendi. Kendi sınıfında eşsiz bir otomobil olarak bilinen Aston Martin V8 Vantage S Coupe’nin sahibi, iki çocuk annesi Hülya Çetişkol oldu.

Düzenlediği çekilişlerle her yıl tüketicilerini şaşırtan haz peşindekilerin dondurması Magnum, bu yıl bir kişiyi daha hayaline kavuşturdu. Bu yıl Kıvanç Tatlıtuğ ile işbirliği yaparak kendinden sıkça söz ettiren Magnum, noter huzurunda yapılan çekilişle, kampanyaya İzmir’den katılan Hülya Çetişkol’u Aston Martin marka otomobile kavuşturdu. Çetişkol, Aston Martin’in anahtarını Magnum Marka Müdürü Gamze Öztoygar’dan teslim aldı.

En yüksek standartlara sahip heyecan verici otomobiller üretme sözüne daima sadık kalan, kendi sınıfında eşsiz bir otomobil olarak bilinen Aston Martin V8 Vantage S Coupe’nin talihlisi Çetişkol, hayallerini süsleyen bir otomobil kazandığı için çok mutlu olduğunu belirtti. Eczacılık mesleğini sürdüren ve hobi olarak paraşüt eğitmenliğiyle ilgilenen iki çocuk annesi Çetişkol, “Açıkçası ben böylesine değerli ödüllerin sahibini bulup bulmadığı konusunda şüpheciydim. Geç yattığım gecelerden birinde tesadüfen, kazanmış olabilir miyim acaba, diye düşünerek talihlinin açıklanacağı listeye baktım. Gözlerime inanamadım! Kazananın ben olduğumu görünce hemen eşime haber verdim. Tüm aile, bir süre sessiz kaldık ve aynı rüyayı görüp görmediğimizi düşündük.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52