Baharı hafiflemiş ve enerjik karşılayın!

Türkiye’nin ilk ve tek balık-ekmek zinciri Dardenia, taptaze salata ve ızgara balıktan oluşan Fish & Salad seçenekleriyle baharda tazelenmek ve hafiflemek için herkesi balık aşkına davet ediyor.

Baharı hafiflemiş ve enerjik karşılayın!

Akdeniz yeşillikleri, maskolin, göbek, marul, mısır, kurutulmuş ve cherry domates, kapari, limon ve salata sosu ile hazırlanmış taptaze salatanın üzerinde uskumru, levrek, somon, lagos ve orkinos seçenekleriyle Fish + Salad, Dardenia’da lezzetseverleri bekliyor…

Güneşli bahar günleri bahar yorgunluğunu da beraberinde getirdi. Hemen hemen herkesin hissettiği bahar yorgunluğundan kurtulmak için uzmanlar özellikle balık ve yeşil yapraklı sebze tüketimini öneriyor. Doğal ortamında yetişen en lezzetli balıkları tamamen katkısız ve taze bir şekilde balıkseverlere sunan Dardenia Fish & Salad çeşitleri, baharda öğünlerinizi formda ve doygun geçirmenizi sağlıyor. Akdeniz yeşillikleri, maskolin, göbek, marul, mısır, kurutulmuş ve cherry domates, kapari, limon ve salata sosu ile hazırlanmış taptaze salata üzerine uskumru, levrek, somon, lagos, orkinos balıklarından dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Dilerseniz salatanızı karides, kalamar, ahtapot, levrek ve somondan oluşan Dardenia’nın yeni lezzeti Mix Şiş Izgara ile de tamamlayabilirsiniz.

Taptaze ve çok lezzetli balıkları, özel çavdarlı yumuşacık ekmekleri, eğlenceli sunumu ve orijinal pişirme teknikleri ile doyurucu ve pratik lezzete ulaşmanın en kısa ve sağlıklı yolu olan Dardenia, lezzetine dolgun salata seçenekleri ile Erenköy, Maslak, Buyaka AVM ve Aqua Florya AVM şubelerinde lezzetseverleri bekliyor.

Dardenia’nın eşsiz lezzetlerinin tadını renkli, enerjik ve modern atmosferinde çıkarabileceğiniz gibi; dilerseniz sadece bir telefonla ya da yemeksepeti.com üzerinden de bulunduğunuz yere sipariş verebilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52