Gıda Kalite Sağlama kitabı çıktı

Ege Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Tomris Altuğ Onogur, Doç. Dr. Yeşim Elmacı ve Yard. Doç. Dr. Kemal Demirağ tarafından yazılan “Gıda Kalite sağlama” kitabı yayınlandı.

Gıda Kalite Sağlama kitabı çıktı
Ege Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Tomris Altuğ Onogur, Doç. Dr. Yeşim Elmacı ve Yard. Doç. Dr. Kemal Demirağ tarafından yazılan “Gıda Kalite sağlama” kitabı yayınlandı. Sidas Yayıncılık tarafından yayınlanan Gıda Kalite sağlama kitabı içeriği ile gıda mühendisleri ve gıda sektörü için önemli bir yere sahip olacak.

Kitap, kalite, gıda kalitesi ve gıda kalite sağlama ile ilgili kavramlar, gıda kalite sağlama sistemleri, gıdalarda temel analizler, gıdalarda bulaşanlar, gıda katkı maddeleri, gıdaların duyusal özellikleri, duyusal analizler, istatistiksel proses kontrolunda kullanılan teknikler ile ilgili konuları içeriyor.

9 bölüm olan kitap 260 sayfadan oluşuyor.

Kitap 25 TL den satışa çıktı. Öğrenciler kitaba 15 TL den sahip olabilecekler.

İrtibat için 0232 441 60 01 ya da  [email protected] adresine ileti gönderilebilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52