Tarih boyunca pek çok uygarlığa ev sahipliği yapan Anadolu’nun lezzet zenginliği Coşkun Aral’ın “Annemin Yemekleri” kitabı ile geçmişten geleceğe taşındı. Hotpoint-Ariston’un desteği ile hazırlanan “Annemin Yemekleri” kitabında Anadolu’nun pek çok bölgesine ait yöresel lezzet, Aral’ın annesi Nilüfer Aral’ın özel tarifleri ve Coşkun Aral’ın fotoğrafları ile hayat buldu.
LEZZET YOLCULUĞU
Zenginliği, çeşitliliği ve farklı pişirme teknikleriyle ayrı bir yeri ve önemi olan Türk mutfağının en özel lezzetlerinin yer aldığı “Annemin Yemekleri” kitabı lezzetseverleri şehirden şehre, Anadolu’ya bir yolculuğa çıkarıyor. Bu toprakların pek çok köşesinden izler taşıyan en özel lezzetlere yer verilen kitapta, çorbalardan et ve sebze yemeklerine hamur işlerinden tatlıya kadar 37 yemek tarifi, Coşkun Aral’ın fotoğrafları ve kısa hikayeleri ile birlikte anlatılıyor.
Coşkun Aral’dan “Annemin Yemekleri” kitabı
Hotpoint-Ariston’un desteği ile Gazeteci-Yazar Coşkun Aral tarafından hazırlanan “Annemin Yemekleri”nde Karadeniz’den Ege’ye, Güneydoğu’dan Orta Anadolu’ya kadar yedi bölgenin lezzetleri, Aral’ın annesi Nilüfer Aral’ın tarifleri ile anlatılıyor.

YORUM EKLE
1
İş Bankası’ndan yemek kültürüne 2 değerli...
2
Divan Pub Ataşehir hizmete açıldı
3
EBK yeni yatırımcı bekliyor
4
Kemal Özer'in "Şeytan Ye Diyor" kitabı çıktı
5
Fikri Mülkiyet Günü’nde dev isimler patenti...
6
‘Bu Benim Eserim’ dediler, tescil hakkı...
7
Türkiye’nin ilk Gayrimenkul Hukuku Enstitüsü...
8
Kampanya sitelerine bahar geldi: ‘Fırsatlar...
9
Artık tüm illerimiz patentli
10
Kiler, Anadolu'ya iddialı giriyor!
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:49

GÜNEŞ
08:21

ÖĞLE
13:10

İKİNDİ
15:29

AKŞAM
17:49

YATSI
19:16
SIRADAKİ HABER