Coşkun Aral’dan “Annemin Yemekleri” kitabı

Hotpoint-Ariston’un desteği ile Gazeteci-Yazar Coşkun Aral tarafından hazırlanan “Annemin Yemekleri”nde Karadeniz’den Ege’ye, Güneydoğu’dan Orta Anadolu’ya kadar yedi bölgenin lezzetleri, Aral’ın annesi Nilüfer Aral’ın tarifleri ile anlatılıyor.

Coşkun Aral’dan

“Annemin Yemekleri” kitabı
Tarih boyunca pek çok uygarlığa ev sahipliği yapan Anadolu’nun lezzet zenginliği Coşkun Aral’ın “Annemin Yemekleri” kitabı ile geçmişten geleceğe taşındı. Hotpoint-Ariston’un desteği ile hazırlanan “Annemin Yemekleri” kitabında Anadolu’nun pek çok bölgesine ait yöresel lezzet, Aral’ın annesi Nilüfer Aral’ın özel tarifleri ve Coşkun Aral’ın fotoğrafları ile hayat buldu.

LEZZET YOLCULUĞU

Zenginliği, çeşitliliği ve farklı pişirme teknikleriyle ayrı bir yeri ve önemi olan Türk mutfağının en özel lezzetlerinin yer aldığı “Annemin Yemekleri” kitabı lezzetseverleri şehirden şehre, Anadolu’ya bir yolculuğa çıkarıyor. Bu toprakların pek çok köşesinden izler taşıyan en özel lezzetlere yer verilen kitapta, çorbalardan et ve sebze yemeklerine hamur işlerinden tatlıya kadar 37 yemek tarifi, Coşkun Aral’ın fotoğrafları ve kısa hikayeleri ile birlikte anlatılıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52