Geri dönüşüm rekoru kırıldı

Beylikdüzü Belediyesi, cam ve ambalaj atıkları ekonomiye kazandırmaya devam ediyor. Ağustos ayında 757 ton ambalaj ve cam atık ekonomiye kazandırıldı.

Geri dönüşüm rekoru kırıldı
Ambalaj atıkların kaynağından ayrı toplanma ve geri dönüşümü projesi kapsamında toplanan atıklarda her ay yeni bir rekor kırılıyor. Aralık ve Ocak ayında; 370 ton, Şubat ve Mart ayında 450 ton, Nisan ayında; 543 ton, Mayıs ayında; 561 ton atığın Haziran ayında ; 646 ton Temmuz ayında; 600 ton, toplanmasının ardından da yeni bir rekora imza atıldı ve Ağustos ayında 757 ton atık toplandı.

Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü tarafından yapılan geri dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Geri dönüşüm çalışmalarımız hem geleceğimiz hem de içeresinde bulunduğumuz zaman dilimi için büyük önem arz ediyor. Beylikdüzü’nün yeşil yapısını korumak adına geri dönüşüm çalışmalarımızı aksatmadan devam ettireceğiz. Halkımıza da bu çalışmalarımıza gösterdiği duyarlı davranıştan dolayı çok teşekkür ediyorum. Daha temiz bir Beylikdüzü için halkımız ile el ele verip çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52