Fairy’den tüm mutfaklara sıvı deterjan gücü

Sabah uyandığınızda, düzenli mutfağınızın görüntüsünü bozan akşamdan ıslatılmış bulaşıklar artık geçmişte kalıyor.

Fairy’den tüm mutfaklara sıvı deterjan gücü
Fairy’nin şimdiye kadarki en güçlü bulaşık deterjanı olan Fairy Platinum ile birlikte artık bulaşıkları gece boyu suda bekletmekle vedalaşabilir, süper hızlı temizliğe merhaba diyebilir, hayatınızdaki daha önemli şeylerle meşgul olabilirsiniz.

Zorlu bulaşıklar, saatlerce suda bekleyen ya da yağlı tabaklar mutfaktaki engellerimiz... P&G’nin uzman ekibi Fairy’nin en güçlü temizlik performansını, yeni temizleyici maddeler ve dengeli bir formülle geliştirdi. Yeni Fairy Platinum Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı, mutfakta çözüm dostu oluyor ve içerdiği suda bekletme etkisi özelliği ile zorlu yağlara karşı Fairy’nin en iyi temizleme gücünü sizlere sunuyor. Platinum ailesinin yeni uyesi Fairy Platinum Elde Yıkama Bulasık Deterjanı, yeni bileşenler ve yeniden dengelenen formülüyle, yeni Fairy Platinum’un “Sıvı Gücü” sayesinde temizlikte yeni standartlar gelişiyor.

Fairy’nin en iyisi Platinum, en zor fırın yemeklerinde bile üstün temizleme gücünü gösteriyor. Zorlu temizliklerde size zaman ve emek tasarrufu sağlamak için dizayn edilmiş çok amaçlı elde yıkama ürünü olan yeni Fairy Platinum, üstün teknolojisi ile bulaşıklardaki kalıntılara hızlıca işleyip zayıflatıyor. Gece boyu suda bekletme etkisini yakalamak için, zorlu yağ içeren bulaşıklarınızı Fairy Platinum ile ovalayıp 5 dk bekletmeniz yeterli. Yeni Fairy Platinum uzun süreli bulaşık yıkama alışkanlıklarını değiştirecek ve sunduğu yeni temizleme gücü sayesinde en sevdiğiniz tencere ve tavalarınızı ortaya çıkaracak. Orjinal ve limon kokulu iki seçeneği bulunan Fairy, bulaşıklarda süper temizliği sağlarken siz de ailenizle geçireceğiniz değerli zamanı kazanacaksınız.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52