Diversey yeni ürününü tanıttı

TESHİAD’ın geleneksel iftar yemeği Sealed Air’in işbirimi Diversey desteğiyle gerçekleşti...

Diversey yeni ürününü tanıttı
Gıdavitrini - Temizlik ve Servis Hizmetleri İş Adamları Derneği’nin 5. geleneksel iftar yemeği, her yıl olduğu gibi yine Sealed Air’in işbirimi Diversey sponsorluğunda gerçekleşti. Sealed Air’in işbirimi Diversey, gecede yeni makine ürünlerini sektörün beğenisine sundu.

Sealed Air’in işbirimi Diversey - TESHİAD Geleneksel İftar Yemeği, Crowne Plaza Harbiye’de gerçekleşti. Her yıl sektörü bir araya getiren bu geleneksel iftar yemeği organizasyonunda Sealed Air’in işbirimi Diversey yetkilileri, sektörün gelişimine katkıda bulunduğuna inandıkları bu birleştirici organizasyonu desteklemekten gurur duyduklarını dile getirdi.

Yemekte, temizlik ve hijyende en yüksek standartları korumada dünya çapında kanıtlanmış uygulamalar için etkin biçimde çalışan Sealed Air’in işbirimi Diversey’in makine alanındaki yeni ürünleri Taski Swingo 5000’in ve Taski Swingo 350 BMS&350 E’nin tanıtımı yapıldı.

Sealed Air Asya, Orta Doğu, Afrika ve Türkiye (AMAT) Bina Bakımı Portföyü ve Temizlik Firmaları Sektör Direktörü Gürkan Doğanay, konuşmasında Sealed Air’in işbirimi Diversey’in yeni ürünleriyle ilgili bilgi verdi; “Yeni büyük binicili otomatik yer yıkama makinemiz Taski Swingo 5000’i artırılmış verimliliği, kusursuz temizlik performansı ve temizlik sonrasında ardında tamamen kuru bir zemin bırakması TASKI güvenilirliği ve kusursuz nitelikleriyle sektörümüzün beğenisine sunuyoruz. Taski Swingo 350 BMS&350 E ise ultra kompakt ve otomatik bir yer yıkama makinesi. Özellikle dar alanlara kolay erişim sağlaması, etkin temizlik sağlaması ve zemini tamamen kuru bırakması kullanım kolaylığı ve güvenlik özellikleri ile dikkat çekici bir ürünümüz. Bu ürün aynı zamanda sağlamlığı ve güvenilirliğiyle de sektörde fark yaratacak özel bir makinemiz. Sektörümüze yenilikçi ve farklı ihtiyaçlara mükemmel cevap veren ürünler vermeye devam edeceğiz."

TESHIAD Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Doğru ise Sealed Air’in işbirimi Diversey’e desteğinden ötürü teşekkürlerini iletti ve “Sektörümüzde karlılığın düştüğü bir dönem yaşıyoruz. Ancak bizleri ayrıcalıklı kılacak bir STK olmamız dolayısıyla birlik ve beraberliğimizi artıracak imkanlara sahibiz. Sizlerin de desteğiyle sektörümüzü ileri taşıyacağımıza inanıyoruz.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52