Türkiye bizim için en büyük pazar

Coca Cola CEO'su Kent, Türkiye'nin büyümede birçok gelişmiş ülkeyi geride bıraktığına dikkat çekerek, Türkiye pazarının kendileri için önemli olduğuna vurgu yaptı.

Türkiye bizim için en büyük pazar
Türk Telekom'un, kurumsal müşterileri ile bir araya geldiği "Global Rekabette Ortak Hedeflere" etkinliğine Coca Cola Üst Yöneticisi (CEO) Muhtar Kent konuk oldu.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, Türk Telekom Üst Yöneticisi (CEO) K. Gökhan Bozkurt'un ev sahipliğinde gerçekleşen ve 800'ü aşkın katılımcının yer aldığı etkinlikte, dünya ve Türkiye gündemi ile ilgili birçok konuda değerlendirmelerini paylaşan Muhtar Kent'in önemli tespitlerde bulunduğu ifade edildi.

Telekomünikasyon sektörünün son 20 yılda dünyayı en çok etkileyen sektör olduğuna işaret eden Kent, küresel çapta ekonomik dalgalanmaların devam ettiğini, ancak iyimserliğini koruduğunu belirtti.

Türkiye'nin dünyada artan ağırlığına da işaret eden Muhtar Kent, görevi gereği dünyanın çeşitli bölgelerinde bulunduğunu ve gittiği yerlerde Türkiye ile ilgili bilgilerin kendisine sorulduğunu kaydederek, Türkiye'nin kendileri için dünyanın en büyük 15 pazarı arasında yer aldığını, Türkiye'nin büyüme hızıyla Avrupa, Kuzey Amerika, Latin Amerika ve Asya'nın gelişmiş ülkelerini de geride bıraktığını vurguladı.

CEO Gökhan Bozkurt da yaptığı konuşmada, rekabetin küresel boyutta iş dünyasını yönlendirdiğine dikkat çekerek ''Tüm dünya, artık tek bir pazar haline gelmiş durumda. Geleneksel iş yapma biçimleri hızla dönüşüyor. Müşterilerin deneyimleri ve dolayısıyla beklentileri değişiyor, şirketlerin de müşterilerine ulaşma ve onlara iletişim kurma yöntemlerini ve kanallarını sürekli güncellemeleri gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

Günümüz iş dünyasının ne kadar dinamik olduğuna herkesin tanıklık ettiğini belirten Bozkurt, bugün yenilikçi, rekabet şartlarına uyum sağlayan bir profilde ve kültürde iş yapma gereksiniminin söz konusu olduğunu ifade ederek, bu konuda dünya ölçeğinde Türkiye adına gurur kaynağı olmuş, dünyaya bu konuda ders vermeyi başarmış bir ismi, Muhtar Kent'i burada misafir etmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52