Didim Zeytin Festivali'ne Başkan desteği

Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir, 2. Didim Zeytin Festivali kapsamında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Didim Zeytin Festivali'ne Başkan desteği
Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir, 2. Didim Zeytin Festivali kapsamında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti. Gökdemir, yaptığı açıklamada “Başkan Çerçioğlu maddi ve manevi olarak festivale destek vereceğini söyledi. Festival kapsamında açılacak olan stantlarda da bir stant açacaklarını bildirdi. Yapılan Festivali önemsediğini bize bildirdi ve çalışmalarımızı takdir ettiğini söyledi. Bizde kendisine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Gökdemir, Belediye Başkanı Çerçioğlu’na kendi ürettiği soğuk sıkım ‘Zeytin Ocağı’ adlı zeytin yağından hediye ettiğini belirterek “Sayın başkan ürettiğimiz zeytin yağını önemli bulurken ambalaj ve kutusunu çok beğendiğini söyledi. Zaten Didim’de üretilen zeytin yağının kalitesinin herkesçe bilindiğini bize bildirdi. Bu da bizi memnun etti. Bizlere de bu tür çalışmalar içerisinde olmamızdan dolayı tebrik etti” diye konuştu.
iha.com.tr

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52