Yozgat'ta helal üretim eğitimi yapıldı

Et ve Süt Kurumu tarafından Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve Helal Gıda Üretim Belgesi Eğitimleri Yozgat'ta düzenlendi.

Yozgat'ta helal üretim eğitimi yapıldı
Et ve Süt Kurumu Alım ve Üretim Dairesi Başkanlığı İç Kalite Tetkik Eğitim Seminerleri düzenledi. TS EN ISO 9001/2008 Kalite Yönetim Sistemi, TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve TS OIC SMIIC Helal Gıda Üretim Belgesi Sistemi konulu seminerler 17-21 Şubat 2014 tarihleri arasında Yozgat Et Kombinası Müdürlüğünde gerçekleştirildi.

Kurum merkez ve taşra teşkilatından 21 personelin katıldığı ISO 9001 ve ISO 22000 Entegre Eğitimi ile İç Kalite Tetkik Eğitim seminerleri Türk Standartları Enstitüsü Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından verildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2014, 18:36

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52