Ülker darbecileri mi destekliyor?

Gıda dünyasının devine şok suçlama. Kanal A Genel Yayın Yönetmeni Alper Tan isim vermeden Ülker Grubu'na fena yüklendi.

Ülker darbecileri mi destekliyor?
Gıdavitrini Özel Haber

Kanal A Televizyonu ve kanalahaber.com haber portalı Genel Yayın Yönetmeni Alper Tan'dan Ülker Grubu'na zehir zemberek suçlamalar...
Tan, kanalahaber.com haber portalında "O oyun bitti yeni oyunu izleyelim" başlığıyla kaleme aldığı makalesinde Ülker Grubu'na yönelik ağır ifadeler kullanıyor.
GEZİ eylemleri ve Mısır'da yaşanan darbe sürecini ele aldığı makalesinin bir bölümünde isim vermeden Ülker Grubu ve Murat Ülker'in darbe girişimcilerine destek verdiğini iddia etti.
Bununla da yetinmeyen Tan, makalesinde Cola Turka projesinin büyük bir oyun olduğunu ve Coca Cola'nın düşen satışlarını tekrar canlandırmak için Cola Turka'nın biyasaya sürüldüğünü ifade ediyor.

İşte Alper Tan'ın o yazısı:
"Böyle bir savaşta ne yazık ki onlarca yıldan beri mütedeyyin kesimlerin, “sevap” aşkıyla tercih ederek bisküvisini satın aldığı adam da ülkeyi işgal etmek isteyenlerle birlikte bize karşı savaştı. Aynı bisküvici, 28 Şubat sürecinde ürünlerini, darbeciler yasakladığı için mütedeyyin insanlara bisküvi satarken, mütedeyyin insanlardan topladığı paraları, yıllarca, darbecilere proje üretmek için kurduğu Think Tank merkezine akıtmıştı. Aynı bisküvici, mütedeyyin insanların kutsallarıyla dalga geçen Bedri Baykam’ın boş çerçevesine yüzbinleri ödemişti. Mütedeyyin kesimlerimiz, Türkiye’yi işgale kalkışan odaklara verdiği desteği ödüllendirmek için bu bisküvicinin bisküvi ve çikolatasını afiyetle yemeye devam edebilirler. Üstüne de ABD’nin Afganistan ve Irak işgalleri üzerine anti Amerikancılık artınca Coca Cola satışları düşerken, Coca Cola’nın, milliyetçi bir markayla bu bisküvicilerin eliyle piyasaya sürdüğü colayı içerler."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52