Beylikdüzü’nde modern kapalı pazar açılıyor

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’dan semt pazarlarıyla ilgili önemli bir hamle. Başkan Uzun, açık semt pazarlarının kapatılması konusunda pazarcıları ikna etti.

Beylikdüzü’nde modern kapalı pazar açılıyor
Gıdavitrini - Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçede bulunan semt pazarcıları ve pazar yeri sahipleri ile yaptığı toplantıda 23 Mayıs'ta Beylikdüzü'nün İstanbul'un en modern kapalı pazarlarından birine kavuşacağını söyledi. Beylikdüzü'nün Adnan Kahveci Mahallesi'ne yapılan kapalı pazar 23 Mayıs'ta Beylikdüzü halkının hizmetine açılıyor. Bu anlamda Beylikdüzü'nde çalışan pazarcılar ve pazar yeri sahipleri ile Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ilçedeki açık semt pazarlarının tamamının kaldırılarak Çarşamba günleri kapalı pazarda kurulacağını söyledi.
Pazarcılar ve yer sahiplerinin sorunlarını da dinleyen Başkan Uzun, kimsenin mağdur edilmeyeceğini, pazar yerinin modern çağ standartlarına uygun ve İstanbul'un en güzel pazarlarından biri olacağını dile getirdi.
“Servis ve güvenlik olacak”
Pazar yerine ulaşımın vatandaşlar tarafından kolayca yapılabileceğini anlatan Belediye Başkanı Uzun, ilçenin birçok noktasından kalkacak servislerle pazar yerine gidiş ve pazardan dönüşün kolaylıkla yapılacağını, pazarı güvenlik kameraları ve elemanları ile 24 saat koruma altında tutacaklarını sözlerine ekledi.
23 Mayıs'ta sadece Beylikdüzü değil İstanbul'un çok güzel bir pazar kazanacağını belirten Başkan Uzun, herkesin bu pazara sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52